שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש התקנתי על סמסונג A04, עבד מצוין. רק ראיתי שכשכיביתי את המכשיר והדלקתי הופיע הודעה שהVPN לא מחובר, וכשנכנסתי לקיידרואיד אפי' לשניה זה הסתדר.
יכול להיות שצריך לתת לאפליקציה הרשאה מסויימת בשביל שתפעיל את הVPN אוטומטית?
(נראה לי שכבר שאלו את זה בעבר, אך לא מצאתי את הפוסט).מוזר, זה אמור להיות אוטומטי בפהעלה. אני לא יודע מצטער. אוליי תנסה להמתין קצת ותראה אם זה עובד
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שלום!!! חבר אמר לי שיש החנות בבני ברק שפורץ בכמה דקות קיידרואיד
איך יכול להיות לפי ההצהרות שזה בלתי ניתן להסרה?איזה מכשיר הוא פרץ?
-
@שניאור-שמח M18
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח M18
זה נגן סיני לא?
בלי שירותי גוגל? -
@שניאור-שמח נראה לי כמו כל נגני האנדרואיד שמזמינים מעלי אם קליטת וויפי
לזה בעיקר מיועד קיידרואיד לא? -
שלום!!! חבר אמר לי שיש החנות בבני ברק שפורץ בכמה דקות קיידרואיד
איך יכול להיות לפי ההצהרות שזה בלתי ניתן להסרה?נו כתוב מפורש במפרט שלו שאין לו שירותי גוגל, וכתבתי אין סוף פעמים שאם מכשיר אין לו שירותי גוגל, אין הגנה נגד איפוס
-
@שניאור-שמח M18
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | ריכוז מכשירים שהתוקן עליהם קיידרואיד בהצלחה:
@הסקרן כתב בשיתוף | ריכוז מכשירים שהתוקן עליהם קיידרואיד בהצלחה:
@מתושלח-הבבלי אני התקנתי על כמה מכשירי m18
אבל אחד עשה בעיות שלא יכלתי לפתוח את האפליקצייה וקפץ כל הזמן "האפליקצייה לא מגיבה"
אבל בסוף הצלחתי להסיר (לא אפרט איך) והתקנתי מחדש ועובד טובלפי מה שכתוב באלי אקספרס הנגן לא תומך בשירותי גוגל:
לכן רק עשית לו איפוס דרך הDFU... כולם יודעים שאם אין שירותי גוגל אין הגנה נגד איפוס (FRP)...תקרא מה שכתבתי בפוסט :
- איזה מכשירים נתמכים ?
א) אנדרואד 7 מינימום
ב) בצורה רשמית, רק מכשיר שתומך בשירותי גוגל רשמית ושהבוטלואדר סגור נתמך, אם הבוטלאודר פתוח/רוט, זה מוריד הרבה בעוצמה של החסימה, לכן קחו את זה בחשבון.
אני לא מסתיר את זה, תקרא גם מה שכתבתי לגבי נגן אחר שאין שירותי גוגל עליו
- איזה מכשירים נתמכים ?
-
לזה בעיקר מיועד קיידרואיד לא?
ממש לא
כרגע אין הרבה אפליקציות פתוחות בקיידרואיד אז הוא מתאים מקסימום למייל וניווט, אבל הפרויקט ממש לא נוצר בשביל נגנים -
@ישראל-142 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@פדאל
לא ידוע לי, אבל יש רשימה של מכשירים שתומכים בקיידרואידזה אנשים שכתבו שהם הצליחו להתקין, זה לא אומר שוודאי יש שירותי גוגל. בין כה הבנתי את עניין, בגרסה הבא אני אמנע התקנה למי שיש רוט או שאין שירותי גוגל
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ישראל-142 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@פדאל
לא ידוע לי, אבל יש רשימה של מכשירים שתומכים בקיידרואידזה אנשים שכתבו שהם הצליחו להתקין, זה לא אומר שוודאי יש שירותי גוגל. בין כה הבנתי את עניין, בגרסה הבא אני אמנע התקנה למי שיש רוט או שאין שירותי גוגל
למה?
אמנם חסימה עם רוט או בלי שירותי גוגל
זה הרבה פחות חזק
אבל למה לחסום?
תחסום סמל מים, אני מבין אבל מה יעשו כל הנגני אנדרואיד של עלי? -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@פדאל
למה?
אמנם חסימה עם רוט או בלי שירותי גוגל
זה הרבה פחות חזק
אבל למה לחסום?
תחסום סמל מים, אני מבין אבל מה יעשו כל הנגני אנדרואיד של עלי?נמאס לי מאותו סיפור, מישהו מגיב בצורה ציבורית שאפשר ב-2 דקות לעקוף את קיידרואיד ואז שואלים אותו איזה מכשיר וכו'.
כפי שאמרו כאן, קיידרואיד ממש לא בא בשביל הנגנים. -
@לא-מתייאש
ניסיתי להתקין על מערכת מולטימדיה וכשאני כותב את הפקודה הוא מחזיר לי אזהרה שאין לי הרשאה לתת פקודה מסוג adb וכו'
מה עושים?
יש לציין שקיידרואיד היתה מותקנת על המערכת הזאת ואני הסרתי אותה כדי לעדכן אפליקציות
וכן כמובן שאין שום חשבונות על המכשיר ובדקתי 30 פעם שהפקודה כתובה נכון.. -
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
ניסיתי להתקין על מערכת מולטימדיה וכשאני כותב את הפקודה הוא מחזיר לי אזהרה שאין לי הרשאה לתת פקודה מסוג adb וכו'
מה עושים?
יש לציין שקיידרואיד היתה מותקנת על המערכת הזאת ואני הסרתי אותה כדי לעדכן אפליקציות
וכן כמובן שאין שום חשבונות על המכשיר ובדקתי 30 פעם שהפקודה כתובה נכון..כדאי שתצרף תמונה של השגיאה..
-
אני התקנתי אתמול על מכשיר שיאומי +redmi a1 וזה התקין מצויין וחסם את כל מה שצריך לחסום. ממש תודה רבה על הטרחה העצומה בשביל סינון כזה שמוסיף ביראת שמים.
אבל יש לי בעיה - שאני צריך את המכשיר גם לווייז ואימייל ופנגו, וקיידרואיד חוסם לי את כל זה. אני נכנסתי ל"כלים" בקיידוראיד וזה כותב לי ש"לא נמצאו בעיות".
אני יודע שכתבתם מראש שזה עושה בעיות עם מכשירי שיואמי. אני רק שואל - אולי יש איזה דרך איך להצליח שזה כן יעבוד במכשיר שלי? או שאין ברירה ואני צריך לקנות מכשיר חדש שקיידואיד תוכל לעבוד בו?
זה חשוב לי מאד ודי דחוף, אז אשמח לתשובה שלכם כאן בהקדם. ושוב, תודה גדולה על מצווה גדולה שאתם עושים.ואם אני כבר שואל, אז כבר אוסיף עוד שאלה. בהנחה ואין מה לעשות עם המכשיר שיואמי הנ"ל, ואני צריך מכשיר חדש שקיידוראיד יצליח לעבוד אתו בצורה שיהיה אפשר להשתמש בג'ימייל וווייז ופנגו, בדקתי כעת מכשירים זולים (אין לי כסף מיותר ובשביל האפליקציות האלה אני חושב שאין צורך במכשיר מיוחד), האם תוכלו להגיד לי מהרשימה הבאה אם אחד/כמה מהם מתאימים לקיידרואיד בצורה שיפעל באופן תקין?
הנה כמה:- https://www.mobile-shop.co.il/items/6490706
- https://irmobile.co.il/product/samsung-galaxy-a03-sm-a035f-ds-64gb-4gb-ram
- https://www.vmobile.co.il/items/6556013
- https://almagorcom.co.il/Product/30335960/טלפון-סלולרי-Nokia-3-4-64GB-4GB-RAM-נוקיה
תודה על הכל.