שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
פוסט זה נמחק!
-
@ישראל10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לכן יש לי במכשיר (שמיועד לוויז בלבד) סים של נטפרי ואני עושה נקודה חמה למחשב, [הגלישה מהירה ורציפה בהרבה מסטיק...]
אם תשקיע ותקנה סטיק איכותי, זה יהיה לך יותר טוב מהנקודה חמה הזו.
-
@הרב-של-השכונה יש בעיות במכשירים הללו, לא בכל גרסה זה עובד..
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@הרב-של-השכונה יש בעיות במכשירים הללו, לא בכל גרסה זה עובד..
על אלו מכשירים אתה מדבר?
אני ניסיתי בסמסונג גלקסי A12 וזה עבד
בשיומי F21 PRO לא עבד
ושניהם פתוחים ואין צד להגיד שזה בגלל הגירסה פשוט בשיומי לא עובד שום החלפת גירסה
רק על ידי מומחים שהם צורבים גירסה עם רוט וכ'ו שאני לא כל כך מבין בזה -
@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
על אלו מכשירים אתה מדבר?
על מה שאתה דיברת - f21 oro
זה לא עובד כי יש בהם mdm..
כרגע אין פתרון חוץ מהחלפת גרסה לגרסה ששם זה עובד.. -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
על אלו מכשירים אתה מדבר?
על מה שאתה דיברת - f21 oro
זה לא עובד כי יש בהם mdm..
כרגע אין פתרון חוץ מהחלפת גרסה לגרסה ששם זה עובד..
מה זה אומר mdm???? -
מה זה אומר mdm????
חשבון mdm זה הסוג של החסימה שעליו בנוי קיידרואיד..
-
mdm
במילים אחרות אם אין את mdm אין קיידרואיד
-
@הרב-של-השכונה שאלה קטנה כל התוכנה הזאת (קיידרואיד) שאני מתקין אותה על הטלפון היא מוחקת הכל צריך לגבות את הדברים החשובים?
-
@הרב-של-השכונה היא לא מוחקת כלום
-
@ישראל10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@MAD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי לה' אלי!!!
חבר'ה בא נחגור כולנו ונעזור ל @לא-מתייאש להמשיך א הפיתוח של קיידרואיד ולהרבות טהרה וקדושה בעם ישראל מי לוקח על עצמו 30$ לחודש למשך 5-6 חודשים כדי שלהחזיק אותו ויהיה לו זמן לעבוד על הפרויקט תכנסו לכאן ותתרמו
אני הראשון!! מי הבא בתור???אני בעד!
אני רק צריך שיהיה אפשרות לעשות נקודה חמה במקרה שהסים הוא של נטפרי.
[אני לא מוכן בשום פנים ואופן שיהיה תחתי סים שאינו עם סינון נטפרי (אני יודע לפרוץ את כולם, חוץ מנטפרי) כי גם אם המכשיר חסום, תמיד אפשר להוציא את הסים ולהשתמש עם סטיק.., לכן יש לי במכשיר (שמיועד לוויז בלבד) סים של נטפרי ואני עושה נקודה חמה למחשב, [הגלישה מהירה ורציפה בהרבה מסטיק...] וכאשר אני מתקין את החסימה של @לא-מתייאש אני לא יכול להשתמש במכשיר כנקודה חמה, ומאידך, בשום פנים ואופן אני לא מעוניין לשים סים לא מסונן נטפרי למרות שזה הרבה יותר זול, ולשלם כל חודש על שני סימים עם נטפרי, זה קצת קשוח...]אני לא חושב שזה גישה נכונה, קיידרואיד באה במטרה לעזור לעם ישראל, לא יתכן לתת 50ֽ ש"ח על מנת לקבל פונקציות מותאמות אישיות, הרי אפליקצייה נטיבית ההכי פשוטה באנדראויד, עם קוד יחסית נקי וקצת עיצוב זה עולה עשרות אלפי שקלים. אפליקצייה כמו קיידרואיד, אני לא מכיר מתכנת אחד שיכול לתת הצעת מחיר קבוע על פרוייקט כזה, כי אתה לא יודע עם מה אתה הולך להתמודד, ואתה לא יכול להתחייב בכלל שתצליח.
אני מצטער, אל תיקח את זה אישי, יתכן שאני כן אוסיף את זה, אבל אני לא חושב שזה אמור להיות תנאי כדי לתמוך בפרוייקט הזה. מי שרוצה שיתמוך ומי שלא רוצה שלא יתמוך, אני בין כה אעשה אותה בלי נדר, ותרומות לא יזיזו אותי טיפה על מה שיהיה או לא, הכל נעשה על פי עצת חכם, ורק זה יקבע מה שיהיה.
תרומות יכולות רק למהר את הפרוייקט. -
בשיומי F21 PRO לא עבד
כתבתי כמה הערות על המכשיר הזה כאן :
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XF8G7qdf2uqhBAgggBryE2oiPQCzAHR57xy-61iH3Zo/edit#gid=0 -
@לא-מתייאש התקנתי על סמסונג A04, עבד מצוין. רק ראיתי שכשכיביתי את המכשיר והדלקתי הופיע הודעה שהVPN לא מחובר, וכשנכנסתי לקיידרואיד אפי' לשניה זה הסתדר.
יכול להיות שצריך לתת לאפליקציה הרשאה מסויימת בשביל שתפעיל את הVPN אוטומטית?
(נראה לי שכבר שאלו את זה בעבר, אך לא מצאתי את הפוסט). -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@MAD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי לה' אלי!!!
חבר'ה בא נחגור כולנו ונעזור ל @לא-מתייאש להמשיך א הפיתוח של קיידרואיד ולהרבות טהרה וקדושה בעם ישראל מי לוקח על עצמו 30$ לחודש למשך 5-6 חודשים כדי שלהחזיק אותו ויהיה לו זמן לעבוד על הפרויקט תכנסו לכאן ותתרמו
אני הראשון!! מי הבא בתור???אני בעד!
אני רק צריך שיהיה אפשרות לעשות נקודה חמה במקרה שהסים הוא של נטפרי.
[אני לא מוכן בשום פנים ואופן שיהיה תחתי סים שאינו עם סינון נטפרי (אני יודע לפרוץ את כולם, חוץ מנטפרי) כי גם אם המכשיר חסום, תמיד אפשר להוציא את הסים ולהשתמש עם סטיק.., לכן יש לי במכשיר (שמיועד לוויז בלבד) סים של נטפרי ואני עושה נקודה חמה למחשב, [הגלישה מהירה ורציפה בהרבה מסטיק...] וכאשר אני מתקין את החסימה של @לא-מתייאש אני לא יכול להשתמש במכשיר כנקודה חמה, ומאידך, בשום פנים ואופן אני לא מעוניין לשים סים לא מסונן נטפרי למרות שזה הרבה יותר זול, ולשלם כל חודש על שני סימים עם נטפרי, זה קצת קשוח...]אני לא חושב שזה גישה נכונה, קיידרואיד באה במטרה לעזור לעם ישראל, לא יתכן לתת 50ֽ ש"ח על מנת לקבל פונקציות מותאמות אישיות, הרי אפליקצייה נטיבית ההכי פשוטה באנדראויד, עם קוד יחסית נקי וקצת עיצוב זה עולה עשרות אלפי שקלים. אפליקצייה כמו קיידרואיד, אני לא מכיר מתכנת אחד שיכול לתת הצעת מחיר קבוע על פרוייקט כזה, כי אתה לא יודע עם מה אתה הולך להתמודד, ואתה לא יכול להתחייב בכלל שתצליח.
אני מצטער, אל תיקח את זה אישי, יתכן שאני כן אוסיף את זה, אבל אני לא חושב שזה אמור להיות תנאי כדי לתמוך בפרוייקט הזה. מי שרוצה שיתמוך ומי שלא רוצה שלא יתמוך, אני בין כה אעשה אותה בלי נדר, ותרומות לא יזיזו אותי טיפה על מה שיהיה או לא, הכל נעשה על פי עצת חכם, ורק זה יקבע מה שיהיה.
תרומות יכולות רק למהר את הפרוייקט.קיבלתי את דעתך.
ומוריד את הכובע בפניך. -
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש התקנתי על סמסונג A04, עבד מצוין. רק ראיתי שכשכיביתי את המכשיר והדלקתי הופיע הודעה שהVPN לא מחובר, וכשנכנסתי לקיידרואיד אפי' לשניה זה הסתדר.
יכול להיות שצריך לתת לאפליקציה הרשאה מסויימת בשביל שתפעיל את הVPN אוטומטית?
(נראה לי שכבר שאלו את זה בעבר, אך לא מצאתי את הפוסט).מוזר, זה אמור להיות אוטומטי בפהעלה. אני לא יודע מצטער. אוליי תנסה להמתין קצת ותראה אם זה עובד
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שלום!!! חבר אמר לי שיש החנות בבני ברק שפורץ בכמה דקות קיידרואיד
איך יכול להיות לפי ההצהרות שזה בלתי ניתן להסרה?איזה מכשיר הוא פרץ?
-
@שניאור-שמח M18
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח M18
זה נגן סיני לא?
בלי שירותי גוגל?