שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@t-k רשמת "הסיסמא" עם א' ולא על ה'
וגם
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:@t-k קיידרואיד לא תוכל...
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@t-k תחת ולא תחץ
לא צריך להיות חכם בשביל זה, זה נקרא אי שומת לב, זה יכול לקרות לכל אחד..
-
@MAD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי לה' אלי!!!
חבר'ה בא נחגור כולנו ונעזור ל @לא-מתייאש להמשיך א הפיתוח של קיידרואיד ולהרבות טהרה וקדושה בעם ישראל מי לוקח על עצמו 30$ לחודש למשך 5-6 חודשים כדי שלהחזיק אותו ויהיה לו זמן לעבוד על הפרויקט תכנסו לכאן ותתרמו
אני הראשון!! מי הבא בתור???נו באמת!!!!
איפה כל החברה שכתבו למעלה כש @לא-מתייאש אמר שהוא מפסיק שכסף לא יעצור את הפרויקט ועכשיו כשצריכים את זה אף אחד לא מתייחס
חבר'ה תתעוררו העתיד של עם ישראל מונח על כף המאזניים -
פוסט זה נמחק!
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש למה שלא להוסיף שם אפשרות העתק הדבק?
Spoiler
אז בשביל מה כל הרעיון?
@לא-מתייאש רוצה שתהיה בטוח בחסימה, ולכן הוא נתן לכתוב מילה מילה עם הרבה שימת לב, שלא תחליט להתקין את החסימה ורגע לאחר מכן תחליט להסירו...
-
שאלה קטנה אשמח לעזרה
האם כל התוכנה הזאת kdorid מכשירה טלפונים פרוצים או שאם אני יתקין אותה על טלפון שיומי F21 PRO כשר זה גם יעבוד?
תודה מראש -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@הרב-של-השכונה תייגת את עצמך בטעות...
לגבי שאלתך, תנסה, ותבדוק האם המחשב מזהה את המכשיר... -
@ישראל10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@הרב-של-השכונה תייגת את עצמך בטעות...
לגבי שאלתך, תנסה, ותבדוק האם המחשב מזהה את המכשיר...ואם המחשב מזהה מה שווה התוכנה הזאת אם היא גם יכולה להפוך מכשר למסונן?
-
@הרב-של-השכונה היא לא פורצת!
-
@MAD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי לה' אלי!!!
חבר'ה בא נחגור כולנו ונעזור ל @לא-מתייאש להמשיך א הפיתוח של קיידרואיד ולהרבות טהרה וקדושה בעם ישראל מי לוקח על עצמו 30$ לחודש למשך 5-6 חודשים כדי שלהחזיק אותו ויהיה לו זמן לעבוד על הפרויקט תכנסו לכאן ותתרמו
אני הראשון!! מי הבא בתור???אני בעד!
אני רק צריך שיהיה אפשרות לעשות נקודה חמה במקרה שהסים הוא של נטפרי.
[אני לא מוכן בשום פנים ואופן שיהיה תחתי סים שאינו עם סינון נטפרי (אני יודע לפרוץ את כולם, חוץ מנטפרי) כי גם אם המכשיר חסום, תמיד אפשר להוציא את הסים ולהשתמש עם סטיק.., לכן יש לי במכשיר (שמיועד לוויז בלבד) סים של נטפרי ואני עושה נקודה חמה למחשב, [הגלישה מהירה ורציפה בהרבה מסטיק...] וכאשר אני מתקין את החסימה של @לא-מתייאש אני לא יכול להשתמש במכשיר כנקודה חמה, ומאידך, בשום פנים ואופן אני לא מעוניין לשים סים לא מסונן נטפרי למרות שזה הרבה יותר זול, ולשלם כל חודש על שני סימים עם נטפרי, זה קצת קשוח...] -
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@הרב-של-השכונה היא לא פורצת!
זא אתה אומר שביא עובדת רק על מכשירים שהיו פרוצים בעבר ועכשיו התוכנה מסננת אותם?
-
הורדתי את התוכנה וווינדוס חוסמת לי אותם איך אני הוריד אותה?
-
@s-y כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
מה עושים בכזה מקרה??????????????????????????????????????????. גם לי זה קרה
-