שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח
אני לא טיפש
בדקתי מלא פעמים -
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
אני לא טיפשגם אני לא..
בדקתי מלא פעמים
תשלח לי צילום מסך של מה שכתבת ואני יראה לך איפה הטעות..
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@t-k רשמת "הסיסמא" עם א' ולא על ה'
וגם
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:@t-k קיידרואיד לא תוכל...
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@t-k תחת ולא תחץ
לא צריך להיות חכם בשביל זה, זה נקרא אי שומת לב, זה יכול לקרות לכל אחד..
-
@MAD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי לה' אלי!!!
חבר'ה בא נחגור כולנו ונעזור ל @לא-מתייאש להמשיך א הפיתוח של קיידרואיד ולהרבות טהרה וקדושה בעם ישראל מי לוקח על עצמו 30$ לחודש למשך 5-6 חודשים כדי שלהחזיק אותו ויהיה לו זמן לעבוד על הפרויקט תכנסו לכאן ותתרמו
אני הראשון!! מי הבא בתור???נו באמת!!!!
איפה כל החברה שכתבו למעלה כש @לא-מתייאש אמר שהוא מפסיק שכסף לא יעצור את הפרויקט ועכשיו כשצריכים את זה אף אחד לא מתייחס
חבר'ה תתעוררו העתיד של עם ישראל מונח על כף המאזניים -
פוסט זה נמחק!
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש למה שלא להוסיף שם אפשרות העתק הדבק?
Spoiler
אז בשביל מה כל הרעיון?
@לא-מתייאש רוצה שתהיה בטוח בחסימה, ולכן הוא נתן לכתוב מילה מילה עם הרבה שימת לב, שלא תחליט להתקין את החסימה ורגע לאחר מכן תחליט להסירו...
-
שאלה קטנה אשמח לעזרה
האם כל התוכנה הזאת kdorid מכשירה טלפונים פרוצים או שאם אני יתקין אותה על טלפון שיומי F21 PRO כשר זה גם יעבוד?
תודה מראש -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@הרב-של-השכונה תייגת את עצמך בטעות...
לגבי שאלתך, תנסה, ותבדוק האם המחשב מזהה את המכשיר... -
@ישראל10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@הרב-של-השכונה תייגת את עצמך בטעות...
לגבי שאלתך, תנסה, ותבדוק האם המחשב מזהה את המכשיר...ואם המחשב מזהה מה שווה התוכנה הזאת אם היא גם יכולה להפוך מכשר למסונן?
-
@הרב-של-השכונה היא לא פורצת!