שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@danidani כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש שייך להתקין את האפליקציה דרך המכשיר ולתת פקודה דרך מסוף במכשיר עצמו?
דרך המכשיר עצמו לא, אלא אם כן יש רוט אבל אם יש רוט זה לא נחשב חסימה, וכרגע לא בזבזתי זמן עם זה.
מה שכן אפשרי זה דרך מכשיר שני : https://github.com/nohajc/termux-adb
טכני אפשר לתאם את המתקין לאנדראויד, כדי שממכשיר אנדרואיד א' יוכל להתקין על מכשיר ב', אבל אני חושב שזה בזבוז זמן. -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@FSHLOMO איזה מכשיר?
TABLET SAMSUNG A
-
@שישקולילי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
טקסט מודגש********???
-
@שישקולילי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
עשיתי כמו ההוראות אני פותח את האפליקציה והוא אומר לי לרשום פקודה ב adb ואין לי במחשב את התוכנה הזאת אפשר גם בלי adb או שחובה דרך adb?*********
טקסט מודגש********איזה מכשיר ? כתוב על מחשב שההתקנה נכשלה ?
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
עשיתי כמו ההוראות אני פותח את האפליקציה והוא אומר לי לרשום פקודה ב adb ואין לי במחשב את התוכנה הזאת אפשר גם בלי adb או שחובה דרך adb?*********
הוא בסה"כ אמר שאין לו במחשב ADB
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
הוא בסה"כ אמר שאין לו במחשב ADB
התוכנה הצליחה להתקין לו את האפליקצייה על מכשיר, אבל לא הצליחה להעניק לו הרשאה, לכן על האפליקצייה כתוב לו להפעיל פקודות בADB.
-
אז יש אפשרות אחרת או שצריך adb?
אבל זה לא יצליח גם עם ADB, לכן אני שואל מה המכשיר. האם יש אפליקצייה שהיא מנהלת על המכשיר כבר ?
-
@לא-מתייאש Sites xs 12 מעלי אקספרס
יש אפליקצייה מסוג אפפ לוק שהיא מותקנת על המכשיר ?
-
כן יש לי app lock
תוריד אותו, ואח"כ תנסה להתקין מחדש
-
@לא-מתייאש ניסיתי לא עבד
הוא כתב הרשאה נדחתההצלחת למחוק את האפליקצייה ? לא הבנתי
-
-
-
-
-
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
הייתי בחנות הפלאפונים בכניסה לרב שפע (סייל פון)
ושאלתי את המוכר האם אפשר להתקין על הגרסה של השיאומי חצי טאצ' שהוא מוכר את החסימה של קיידרואיד והוא אמר לי שהוא לא יודע מה זה, אבל הוא יודע שפמילי לינק עובד על זה, השאלה האם זה קשור (כי כפי מה שהבנתי גם פמילי לינק עובד על MDM (כמו שגוגל אוהבת ))
והכי טוב אם יש מישהו שקנה שם והצליח להתקין קיידרואיד בצורה חלקה (ואם כן איזה מכשיר) אשמח שיכתוב לי