שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@MAD הוא אמר שזה לא רק עניין של כסף
מה שאמרתי איפה שהוא שזה לא רק עניין של כסף, העניין הוא שהתחלתי לעבוד על משהו כדי להרוויח כסף שאני ממלא צריך לגמור גם אם ב"ה היום אקבל הרבה תרומות, אבל נכון שזה התחיל עם בעייה של כסף. אבל אם יהיה תרומות זה יעזור לאחר כך, כי כמעט גמרתי.
-
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@EBA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לדעתי אתה כבר צריך לפנות עם החסימה שלך לחנויות הפלאפונים במגזר החרדי
ולהציע להם את זה תמורת נגיד 50% מהסכום שהם יקחו על זהאתה אולי צודק בעצם התכנית, אבל זה ממש לא הבנאדם שיעשה את זה...
אני ממש נגד,
קיידרואיד היא חסימה שכל מהותה היא החינמיות שלה!
מי שמחפש חסימות בתשלום יש בלי סוף כאלה כמו נטספארק רימון ואם תהיו מקוריים יש גם את החסימות מחו״ל ושאר מיני ירקות
אם קיידרואיד תתחיל להיות חסימה בתשלום, איבדנו חצי מהאפקטומה עדיף?
שהפרויקט יתקע מחוסר מזומנים ובנתיים לצערנו אנשים יכשלו??!אתה לא הראשון שחשב לעשות את זה, המוכרים פנו אליי מזמן , ואני אומר להם שאני לא מעוניין בשום ש"פ איתם, קודם כל פנו אליי כדי לחסור כסף מכושר פליי או חסימות מסוג זה, דבר שני להעריך את קיידרואיד זה עניין של עשרות אלפי דולרים, אני לא מוכן למכור אותו בשביל הגרושים שהם מציעים כי לא אכפת להם מעצם זה שאין פריצות, רק אכפת שישלמו פחות ממה שהם משלמים כרגע ועיקר שיראה כשר, עוד דבר צריך לפתוח דברים שהם אסורים כי יש ביקוש אף שלא הצלחתי לסנן אותם.
לא באתי להוסיף טומאה ושקר בעולם. -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@EBA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ולהציע להם את זה תמורת נגיד 50% מהסכום שהם יקחו על זהאתה אולי צודק בעצם התכנית, אבל זה ממש לא הבנאדם שיעשה את זה...
אני ממש נגד,
מי שמחפש חסימות בתשלום יש בלי סוף כאלה כמו נטספארק רימון ואם תהיו מקוריים יש גם את החסימות מחו״ל ושאר מיני ירקות
שהפרויקט יתקע מחוסר מזומנים ובנתיים לצערנו אנשים יכשלו??!אתה לא הראשון שחשב לעשות את זה, המוכרים פנו אליי מזמן , ואני אומר להם שאני לא מעוניין בשום ש"פ איתם, קודם כל פנו אליי כדי לחסור כסף מכושר פליי או חסימות מסוג זה, דבר שני להעריך את קיידרואיד זה עניין של עשרות אלפי דולרים, אני לא מוכן למכור אותו בשביל הגרושים שהם מציעים כי לא אכפת להם מעצם זה שאין פריצות, רק אכפת שישלמו פחות ממה שהם משלמים כרגע ועיקר שיראה כשר, עוד דבר צריך לפתוח דברים שהם אסורים כי יש ביקוש אף שלא הצלחתי לסנן אותם.
לא באתי להוסיף טומאה ושקר בעולם.לא למכור
פשוט תעשה איתם הסכם שלא משנה באיזה סכום הם מתקינים את החסימה
אתה מקבל 50% מהתשלום
וכמובן שתעשה זאת באופן זמני עד לכשרווח -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני ממש נגד,
לא באתי להוסיף טומאה ושקר בעולם.לא למכור
פשוט תעשה איתם הסכם שלא משנה באיזה סכום הם מתקינים את החסימה
אתה מקבל 50% מהתשלום
וכמובן שתעשה זאת באופן זמני עד לכשרווחהם יכולים להתקין בלי לשלם, הם לא ישאלו אותי, הם לא עושים את זה כי אין להם שום שליטה על החסימה, הם לא יכולים להוסיף אפליקציות, לכן זה לא מעניין אותם. חוץ מזה, זה בדרך כלל אותם מוכרים שמוכרים לך את וורד פרוץ, תדמיין שימכרו לך את ליבראופויס שהוא חינם, אני לא בטוח שהאשנים יהיו מוכנים לשלם להם יותר מ-10₪ על ההתקנה לכן זה גם לא מעניין אותם, כל מי שיפתח את קיידרואיד יבין שזה חסימה חינמית, ואם הוא מכר להם את זה אז הוא פשוט עבד עליהם.
-
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
התקנתי קיידרואיד על מיני טלפון נייד מעלי אקספרס והוא כתב לי שהטקסט של האישור אינו תואם למרות שהוא תואם -
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
התקנתי קיידרואיד על מיני טלפון נייד מעלי אקספרס והוא כתב לי שהטקסט של האישור אינו תואם למרות שהוא תואםלא רשמת כמו שצריך...
תבדוק שוב טוב טוב כולל פסיקים וכו'..
הרבה התקינו כמו שצריך, אין סיבה שאצלך זה יעשה בעיות.. -
@שניאור-שמח
אני לא טיפש
בדקתי מלא פעמים -
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
אני לא טיפשגם אני לא..
בדקתי מלא פעמים
תשלח לי צילום מסך של מה שכתבת ואני יראה לך איפה הטעות..
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@t-k רשמת "הסיסמא" עם א' ולא על ה'
וגם
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:@t-k קיידרואיד לא תוכל...
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@t-k תחת ולא תחץ
לא צריך להיות חכם בשביל זה, זה נקרא אי שומת לב, זה יכול לקרות לכל אחד..
-
@MAD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי לה' אלי!!!
חבר'ה בא נחגור כולנו ונעזור ל @לא-מתייאש להמשיך א הפיתוח של קיידרואיד ולהרבות טהרה וקדושה בעם ישראל מי לוקח על עצמו 30$ לחודש למשך 5-6 חודשים כדי שלהחזיק אותו ויהיה לו זמן לעבוד על הפרויקט תכנסו לכאן ותתרמו
אני הראשון!! מי הבא בתור???נו באמת!!!!
איפה כל החברה שכתבו למעלה כש @לא-מתייאש אמר שהוא מפסיק שכסף לא יעצור את הפרויקט ועכשיו כשצריכים את זה אף אחד לא מתייחס
חבר'ה תתעוררו העתיד של עם ישראל מונח על כף המאזניים -
פוסט זה נמחק!
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש למה שלא להוסיף שם אפשרות העתק הדבק?
Spoiler
אז בשביל מה כל הרעיון?
@לא-מתייאש רוצה שתהיה בטוח בחסימה, ולכן הוא נתן לכתוב מילה מילה עם הרבה שימת לב, שלא תחליט להתקין את החסימה ורגע לאחר מכן תחליט להסירו...