שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@א-ד-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כן אבל לא ישירות, אלא דרך המנהל קבצים, פתח באמצאות סרטוני וידאו.
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא הבנתי מה עשית,
מה שאתה צריך לעשות, זה לחסום דרך הקיידרואיד את המנהל קבצים והגלריה
ולהתקין מנהל קבצים חדש ובשאר כל האפליקציות שיש וידאו פשוט להסיר אותם .פשוט.@פדאל צודק לגמרי, צריך להסיר גם את הגלריה המובנית וגם את מנהל הקבצים המובנה.
אמנם רוב המכשירים לא יוכלו להציג וידיאו גם אם חסמת אך ורק את הגלריה...
כנראה m390 שונה גם בזה, משאר המכשירים. -
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שמתי קיידרויאד על הגלי סטאר והוא חוסם לי את האפשרות לכוון את השעון מה הפתרון?
תודה רבהתסיר את קיידרואיד תכוון את השעון ותתקין שוב את קיידרואיד..
-
@שניאור-שמח אל חשבתי על זה,ופשוט אין לי כח אין מה לעשות, (אין עוד פתרון?)
-
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח אל חשבתי על זה,ופשוט אין לי כח אין מה לעשות, (אין עוד פתרון?)
להכנס סים עם אינטרנט
-
@שניאור-שמח כבר הסרתי וכוונתי והתקנתי בחזרה
תודה רבה -
כבר הסרתי וכוונתי והתקנתי בחזרה
זריז...
-
אני מנסה להתקין את התוכנה על המחשב וזה מתקין אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה לא נכנס מישהו יכול לעזור לי בזה אולי אפילו להשתלט על המחשב שלי עכשיו תודה רבה
-
@0533141174 יש לך וודאו אוף על המחשב ?
-
@לפחות-מנסה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אגב זה טבלט מאלי אקספרסס
אם לא אכפת לך להעלות קישור ופרטים והמלצות אם יש לך (אולי בנושא חדש)
-
@kt-n,hhta אין לי מושג מה זה אומר
-
@0533141174 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@kt-n,hhta אין לי מושג מה זה אומר
זה תוכנה שחוסמת את הווידאו, אבל אם אתה לא יודע כנראה היא לא מותקנת אלא אם כן קנית ביד 2 ונשאר מאז
-
מי לה' אלי!!!
חבר'ה בא נחגור כולנו ונעזור ל @לא-מתייאש להמשיך א הפיתוח של קיידרואיד ולהרבות טהרה וקדושה בעם ישראל מי לוקח על עצמו 30$ לחודש למשך 5-6 חודשים כדי שלהחזיק אותו ויהיה לו זמן לעבוד על הפרויקט תכנסו לכאן ותתרמו
אני הראשון!! מי הבא בתור??? -
@MAD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי לה' אלי!!!
חבר'ה בא נחגור כולנו ונעזור ל @לא-מתייאש להמשיך א הפיתוח של קיידרואיד ולהרבות טהרה וקדושה בעם ישראל מי לוקח על עצמו 30$ לחודש למשך 5-6 חודשים כדי שלהחזיק אותו ויהיה לו זמן לעבוד על הפרויקט תכנסו לכאן ותתרמו
אני הראשון!! מי הבא בתור???@לא-מתייאש
לדעתי אתה כבר צריך לפנות עם החסימה שלך לחנויות הפלאפונים במגזר החרדי
ולהציע להם את זה תמורת נגיד 50% מהסכום שהם יקחו על זה
שהרי זה נצרך ביותר לשיאומי וגם זה לא מבטל את האחריות כך שאני חושב שיהיה ביקוש גדול ותוכל לקבל כסף להמשיך את הפרויקט הנפלא הזה! -
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@MAD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי לה' אלי!!!
אני הראשון!! מי הבא בתור???@לא-מתייאש
לדעתי אתה כבר צריך לפנות עם החסימה שלך לחנויות הפלאפונים במגזר החרדי
ולהציע להם את זה תמורת נגיד 50% מהסכום שהם יקחו על זה
שהרי זה נצרך ביותר לשיאומי וגם זה לא מבטל את האחריות כך שאני חושב שיהיה ביקוש גדול ותוכל לקבל כסף להמשיך את הפרויקט הנפלא הזה!הוא רוצה חסימה בחינם, לא חסימה שכל אחד ירוויח איתה כסף
ותאמין לי שלמוכרים אין עניין להשקיע שקל בשביל שיהיה לך חסימה
מבחינתם גם כשר פליי מספיק