שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אין לי כוח לעבור על 1400 הודעות...,
אז אני אשאל - האם קיידרואיד יעבוד לי על גלי סטאר?
אני אצטרך פעולות נוספות מלבד התקנת קיידרואיד? -
@א-ד-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
רציתי לשאול אם אתה יכול לשדרג את הקיידרואיד שהחסימה תהיה גם על וידאו כי במצב הנוכחי גם אם מוסיפים את האפליקציה סרטוני וידאו להשבת אפליקציות עדיין כשנכנסים למנהל הקבצים הפשוט של הנגן הוא מפעיל את הוידאו דרך האפליקציה המובנית של הסירטוני וידאו (גלריה), ואם תוכלו לטפל בזה (כמובן רק אם יש אפשרות כזאת) זה מאד יעזור להרבה בחורים וילדים (ואולי גם אברכים...) שרוצים לחסום גם את הוידאו, תודה רבה על כל מה שאתם עושים למען עם ישראל.
לא הבנתי מה עשית מה שאת צריך לעשות זה לחסום דרך הקיידרואיד את המנהל קבצים והגלריה ולהתקין מנהל קבצים חדש ובשאר כל האפליקציות שיש וידאו פשוט להסיר אותם .פשוט
-
@א-ד-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כן אבל לא ישירות, אלא דרך המנהל קבצים, פתח באמצאות סרטוני וידאו.
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא הבנתי מה עשית,
מה שאתה צריך לעשות, זה לחסום דרך הקיידרואיד את המנהל קבצים והגלריה
ולהתקין מנהל קבצים חדש ובשאר כל האפליקציות שיש וידאו פשוט להסיר אותם .פשוט.@פדאל צודק לגמרי, צריך להסיר גם את הגלריה המובנית וגם את מנהל הקבצים המובנה.
אמנם רוב המכשירים לא יוכלו להציג וידיאו גם אם חסמת אך ורק את הגלריה...
כנראה m390 שונה גם בזה, משאר המכשירים. -
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שמתי קיידרויאד על הגלי סטאר והוא חוסם לי את האפשרות לכוון את השעון מה הפתרון?
תודה רבהתסיר את קיידרואיד תכוון את השעון ותתקין שוב את קיידרואיד..
-
@שניאור-שמח אל חשבתי על זה,ופשוט אין לי כח אין מה לעשות, (אין עוד פתרון?)