שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@ישראל10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ישראל10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש מה לגבי הגדרות, אתה לא יכול להעלים את זה?
זה מאוד מציק, מכיוון שאני רוצה שלא יראה כלום חוץ ומוויז.
תודה רבה מאוד!אי אפשר, זה יתקע את המכשיר.
יש לי חבר שמכשיר מכשירים לוייז בלבד, נראה לי עם זה https://mitmachim.top/topic/23238/מדריך-כך-תכשירו-את-הסמארטפון-שלכם-ללא-רוט וזה מעלים גם את ההגדרות, [אומנם כל החסימה של נעלמם עם איפוס המכשיר, אבל אולי אתה יכול לקחת את הרעיון].
לא ראיתי משהו שמעלים את ההגדרות, אבל בין כה לא שווה הפיתוח, רוב האנשים לא רוצים להעלים את ההגדרות. אם אתה ממש רוצה שרק לא יראה, תתקין לאנצר ותסתיר את ההגדרות
-
זה מאוד מציק, מכיוון שאני רוצה שלא יראה כלום חוץ ומוויז.
אתה יכול להתקין בנוסף את אפליקציית kids place (במסלול החינמי)
לא הייתי סומך עליה להכשרה כי התקנתי אותה בעבר על מכשיר סמסונג ואחרי כמה חודשים היא פתאום הפסיקה לעבוד, אבל בשביל קוסמטיקה זה מצויין -
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איך אני עושה שלא יהיה לי וידאו מסיר את הסייר של הנגן ומתקין סייר ללא וידאו זה מועיל או שעדיין יש דרך להגיע לוידאו?
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@פדאל נכון, ככה לא יהיה לך אפשרות לוידאו..
אחר כך תנסה לבדוק אם יש אפשרות או לא אם יש תשבית גם את האפליקציה שאיתה הצלחת...דבר ראשון: רציתי לתת ל- @לא-מתייאש ולכל המתנדבים שעזרו לו שאפו ענק על החסימה המוטרפת הזאת ברור לי שהשקעתם בזה כמויות זמן ועבודה ובאמת הצלחתם שהחסימה תהיה קלה ופשוטה להתקנה, אין מילים!!! אשריכם!!!, תמשיכו ככה להוסיף טהרה בעם ישראל.
דבר שני: רציתי לשאול אם אתה יכול לשדרג את הקיידרואיד שהחסימה תהיה גם על וידאו כי במצב הנוכחי גם אם מוסיפים את האפליקציה סרטוני וידאו להשבת אפליקציות עדיין כשנכנסים למנהל הקבצים הפשוט של הנגן הוא מפעיל את הוידאו דרך האפליקציה המובנית של הסירטוני וידאו (גלריה), ואם תוכלו לטפל בזה (כמובן רק אם יש אפשרות כזאת) זה מאד יעזור להרבה בחורים וילדים (ואולי גם אברכים...) שרוצים לחסום גם את הוידאו, תודה רבה על כל מה שאתם עושים למען עם ישראל.
נ.ב. אני התקנתי את הקיידרואיד על נגן של חברת מהדי M390 פרו (אנדרואיד 8 )
-
זה מה שעשיתי וזה לא עזר, כמו שכתבתי.
@א-ד-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:גם אם מוסיפים את האפליקציה סרטוני וידאו להשבת אפליקציות עדיין כשנכנסים למנהל הקבצים הפשוט של הנגן הוא מפעיל את הוידאו דרך האפליקציה המובנית של הסירטוני וידאו (גלריה)
-
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אין לי כוח לעבור על 1400 הודעות...,
אז אני אשאל - האם קיידרואיד יעבוד לי על גלי סטאר?
אני אצטרך פעולות נוספות מלבד התקנת קיידרואיד? -
@א-ד-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
רציתי לשאול אם אתה יכול לשדרג את הקיידרואיד שהחסימה תהיה גם על וידאו כי במצב הנוכחי גם אם מוסיפים את האפליקציה סרטוני וידאו להשבת אפליקציות עדיין כשנכנסים למנהל הקבצים הפשוט של הנגן הוא מפעיל את הוידאו דרך האפליקציה המובנית של הסירטוני וידאו (גלריה), ואם תוכלו לטפל בזה (כמובן רק אם יש אפשרות כזאת) זה מאד יעזור להרבה בחורים וילדים (ואולי גם אברכים...) שרוצים לחסום גם את הוידאו, תודה רבה על כל מה שאתם עושים למען עם ישראל.
לא הבנתי מה עשית מה שאת צריך לעשות זה לחסום דרך הקיידרואיד את המנהל קבצים והגלריה ולהתקין מנהל קבצים חדש ובשאר כל האפליקציות שיש וידאו פשוט להסיר אותם .פשוט