שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@אליר325000 Family link חוסם דפדפן פנימי בתוך אפליקציות?
-
@לא-מתייאש
דבר ראשון אתה פשוט תותח, החסימה שלך תציל הרבה יהודים מלהשתמש בסמארטפון פרוץ
דבר שני, סליחה על הבורות אבל במכשיר חדש מהקופסא הבוטלואדר סגור, נכון? -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
Family link חוסם דפדפן פנימי בתוך אפליקציות?
אם זה לא ברשימה הלבנה נראה לי שחוסם (קידס פלייס חוסם וודאי)
-
@ראובן-שבתי פמילי לינק לא חוסם דפדפן פנימי והוא ניתן למעקף דיי בקלות (לא להסרה)
וגם בהסרה הילד יכול להסיר אותו ע"י לסימה של המכשיר ל 48 שעות (חג-שבת) וזה יורד מהמכשיר ללא התערבות הורהוכל מי שיש לו חסימה יצליח להתמודד עם זה
כאן אני לא יודע אם זה ניתן לעקיפה מעניין לבדוק
-
@יוסףטכנאי בדקו את זה כמו שצריך לא אמור להיות פריצה..
-
@שניאור-שמח מעניין לאתגר את עצמי
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
דבר שני, סליחה על הבורות אבל במכשיר חדש מהקופסא הבוטלואדר סגור, נכון?
ברור
-
@אליר325000 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש זה מעולה והכל, אם זה עובד על mdm זב בדיוק באותה צורה של פמילי לינק, [ששם זה עוד רשמי לחלוטי], שאלתי [אחרי כל הקרדיט והורדת הכובע באמת!!!} מה התועלת באפליקצייה שלך יותר מפמילי לינק?
בתכלס גם אם זה אותו דבר מה אכפת לך תן לו שאפו ענק כי זה מגיע ל @לא-מתייאש , לא צריך להוריד תאוויר אני מאמין שהוא עבד על זה כמה חודשים תן לו קרדיט עד כמה שזה נראה לך טיפשי וזהו גם אם יש חסימה בדיוק אותו דבר ואותו ממשק ואם כבר בכל זאת תתדבר איתו בפרטי
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
ישנן בעייות עם מכשירי שיאומי, אחד מהמתנדבים היקרים הכין כאן מדריך, אבל קחו בחשבון שזה התקנה יותר קשה ושיש גם באגים, הכל מפורט במדריך.
יש אפשרות שתעשה את זה גם בשיאומי
-
@יחצ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
ישנן בעייות עם מכשירי שיאומי, אחד מהמתנדבים היקרים הכין כאן מדריך, אבל קחו בחשבון שזה התקנה יותר קשה ושיש גם באגים, הכל מפורט במדריך.
יש אפשרות שתעשה את זה גם בשיאומי
?!
-
דבר ראשון אתה פשוט תותח, החסימה שלך תציל הרבה יהודים מלהשתמש בסמארטפון פרוץ
דבר שני, סליחה על הבורות אבל במכשיר חדש מהקופסא הבוטלואדר סגור, נכון?א) תודה רבה !
ב) בכל מכשיר סטנדרטי, הבוטלואדר סגור. אבל ישנה כמה מכשירים שקונים אותם בעלי אקספרס שהבוטלואדר פתוח, בגלל שמעקרה היה בסינית והתקינו עליו גרסה בין לאומית, אבל ב99% מהמקרים הבוטלואדר סגור -
@ראובן-שבתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
Family link חוסם דפדפן פנימי בתוך אפליקציות?
אם זה לא ברשימה הלבנה נראה לי שחוסם (קידס פלייס חוסם וודאי)
יש לפחות 2 בקבוצת המתנדבים של קיידרואיד שמתעסקים עם קידס פלייס,וזה וודאי לא חוסם דפדפן פנימי, הם פשוט מתקינים גרסה של וויז שעברה עריכה. חוץ מזה, קידס פלייס זה לא MDM בכלל, אי אפשר להשוות
-
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@אליר325000 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש זה מעולה והכל, אם זה עובד על mdm זב בדיוק באותה צורה של פמילי לינק, [ששם זה עוד רשמי לחלוטי], שאלתי [אחרי כל הקרדיט והורדת הכובע באמת!!!} מה התועלת באפליקצייה שלך יותר מפמילי לינק?
בתכלס גם אם זה אותו דבר מה אכפת לך תן לו שאפו ענק כי זה מגיע ל @לא-מתייאש , לא צריך להוריד תאוויר אני מאמין שהוא עבד על זה כמה חודשים תן לו קרדיט עד כמה שזה נראה לך טיפשי וזהו גם אם יש חסימה בדיוק אותו דבר ואותו ממשק ואם כבר בכל זאת תתדבר איתו בפרטי
אני האמת אף פעם לא ניסיתי את FAMILY LINK, אבל זה נראה לי וודאי שזה לא חוסם פרסומות, וגם לא חוסם דפדפן פנימי. חוץ מזה, אני כמעט בטוח שגם היום שרק התחלתי עם זה, יש הרבה דברים שקיידרואיד עושה שFAMILY LINK לא עושה. וזה בלי לדבר על הדברים האחרים שיגיעו