שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@DYDY6137 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש עדכון
עכשיו הורדתי שוב ושוב היה את אותה תקלה ואגב יש עוד תקלה קוד 2502https://help.krisp.ai/hc/en-us/articles/8083286001820-Error-during-installation-2502-and-2503#h_01GVJNAPWJ23Q18ZMWD8ZX79N7
אתה יכול לנסות את זה אבל ללא התחייבות -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה מכשיר מדובר?
הסתדרתי בסוף תודה רבה פשוט עשיתי ריסטרט וזה עובד חלק אגב זה טבלט מאלי אקספרסס
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בהמשך ב"ה יהיה חנות עם הרבה אפליקציות וכו׳ וכו׳
לא יכול לחכות תודה רבה
-
@לפחות-מנסה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה מכשיר מדובר?
הסתדרתי בסוף תודה רבה פשוט עשיתי ריסטרט וזה עובד חלק אגב זה טבלט מאלי אקספרסס
שמח לשמוע
בהמשך ב"ה יהיה חנות עם הרבה אפליקציות וכו׳ וכו׳
לא יכול לחכות
בטח, גם אני..
תודה רבה
התודה היא ל @לא-מתייאש
-
התודה היא ל @לא-מתייאש
צודק באמת מגיע לו תודה ענקית ל @לא-מתייאש
-
@פיני10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לצערי זה לא מתקין. הוא כותב בעיה בהתקנה (ניסיתי יותר מ5 פעמים)
אפשר קובץ APK? -
@פיני10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש חסום לי גיטהב אפשר להעלות או לשלוח לי למייל?
-
@לא-מתייאש @שניאור-שמח דבר ראשון תודה על כל הפרוייקט האדיר הזה,
דבר שני- אני צריך את החסימה למולטימדיה ובדקתי אותה על אמולטור במחשב (MEMU) ומשום מה אע"פ שהגדרתי חסימת התקנות APK ההתקנה לא נחסמה אבל חסימת ההסרה אכן נחסמה, אשמח לפתרון,
אני מדבר על האפליקציה-לא התוכנה-ועשיתי עם המדריך למולטי מדיה הכל עבד חלק חוץ מהנ"ל.
ושוב תודה רבה -
@yeh-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש @שניאור-שמח דבר ראשון תודה על כל הפרוייקט האדיר הזה,
דבר שני- אני צריך את החסימה למולטימדיה ובדקתי אותה על אמולטור במחשב (MEMU) ומשום מה אע"פ שהגדרתי חסימת התקנות APK ההתקנה לא נחסמה אבל חסימת ההסרה אכן נחסמה, אשמח לפתרון,
אני מדבר על האפליקציה-לא התוכנה-ועשיתי עם המדריך למולטי מדיה הכל עבד חלק חוץ מהנ"ל.
ושוב תודה רבהאתה רוצה שליטה מרחוק?
אני יכול לעזור לך לסדר את זה
פנה אליי בפרטי או במייל -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא תוכל להסביר כאן?
עדיין אין לי את המערכת וגם כשאני יביא אותה הסים של נטפרי (עיקר החסימה בשביל הווי פי וההתקנות)
תודה -
@yeh-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא תוכל להסביר כאן?
עדיין אין לי את המערכת וגם כשאני יביא אותה הסים של נטפרי (עיקר החסימה בשביל הווי פי וההתקנות)
תודהתתקין על המערכת מולטמדיה
באמולטורים יש לפעמים פספוסים -
באמולטורים יש לפעמים פספוסים
איך פספוסים דווקא בהם?
זה אותו אנדרואיד -
מי שהתקין עכשיו יוכל לעדכן כשתצא התוכנה המושלמת?
-
@יוסף-ברוכים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
kgclient
קודם כל תודה שעזרת לי עד עכשיו
אתה יודע איך משביתים לה את ההרשאה?
ניסיתי להשבית את האפליקציה לגמרי וזה נעל לי את הטלפון (עכשיו החזרתי) לכן אם תוכל להסביר לי איך משביתים רק את ההרשאה אודה לך מאודhttps://www.airdroid.com/quick-guides/remove-samsung-knox/
נראה לי שזה יפתור לך את הבעייה אם ירצה ה' -
@אני-ואפסי-עוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי שהתקין עכשיו יוכל לעדכן כשתצא התוכנה המושלמת?
ב"ה, זה לא אמור להיות בעייה, אך אני ממליץ לא לנעול הרמטית ועדיין לחכות, כי יתכן שיהיה קצת עיכוב למי שהתקין את הגרסה הקיימת ולא יכול למחוק אותה, וכן אוליי יהיה דברים שלא קיימים עדיין ולא יכול לשנות את ההגדרות
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
https://www.airdroid.com/quick-guides/remove-samsung-knox/
נראה לי שזה יפתור לך את הבעייה אם ירצה ה'עשיתי מה שכתוב כאן במדריך אבל אין אפשרות להשבית את האפליקציה הזאת וגם הם כתבו שיתכן שלא יהיה ניתן להשבית