שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@בין-אדם-לחבירו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אם אני מתקין את המסלול של הוויז, זאת אומרת שיש וויפי.
אז אם אני מתקין אפליקציות אחרות שדורשות וויפי [לפני התקנת הקיידרואיד] כדוגמת כומתה של צבע אדום או משחקים שדורשים וויפי [ואח"כ מתקין את הקיידרואיד] זה יעבוד?האפליקציות האלו לא יקבלו חיבור לרשת.
-
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@87937 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
יהיה וואצאפ?כן
אז למה שלא יהיה מסלול ניווט עם ספוטיפיי לשירים?
-
@אלוף-העולם-1 אחר כך יהיה גם חנות במסלול מוגן ואז אתה יכול לבחור כל מיני אפליקציות מהחנות ואז לסגור את החנות אבל לפתוח מסלול של ניווט וספוטפי לא נראה לי קשור.. בכלל לא נראה לי שהוא יפתח ספוטיפי.. אולי הוא יפתח zing..
נ.ב הווטצאפ גם יהיה במסלול מוגן.. -
מישהו יודע האם ניתן להתקין את החסימה על שיאומי חצי טאצ' (F22 PRO) של דיין תקשורת?
-
@מתושלח-הבבלי זה כל גרסה שונה.. אנו נשמח שתעדכן. לי יש f22 pro גם עם הגרסה שמסתובבת פה..
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי זה כל גרסה שונה.. אנו נשמח שתעדכן. לי יש f22 pro גם עם הגרסה שמסתובבת פה..
לכן שאלתי האם יש מישהו שיש לו את הגרסה של דיין תקשורת וזה עובד לו
-
@מתושלח-הבבלי אתה לא הצלחת?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי אתה לא הצלחת?
לא קניתי, אני רוצה לדעת האם שווה לי לקנות
-
@danidani כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש שייך להתקין את האפליקציה דרך המכשיר ולתת פקודה דרך מסוף במכשיר עצמו?
דרך המכשיר עצמו לא, אלא אם כן יש רוט אבל אם יש רוט זה לא נחשב חסימה, וכרגע לא בזבזתי זמן עם זה.
מה שכן אפשרי זה דרך מכשיר שני : https://github.com/nohajc/termux-adb
טכני אפשר לתאם את המתקין לאנדראויד, כדי שממכשיר אנדרואיד א' יוכל להתקין על מכשיר ב', אבל אני חושב שזה בזבוז זמן. -
@FSHLOMO איזה מכשיר?
TABLET SAMSUNG A
-
@שישקולילי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
טקסט מודגש********???
-
@שישקולילי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
עשיתי כמו ההוראות אני פותח את האפליקציה והוא אומר לי לרשום פקודה ב adb ואין לי במחשב את התוכנה הזאת אפשר גם בלי adb או שחובה דרך adb?*********
טקסט מודגש********איזה מכשיר ? כתוב על מחשב שההתקנה נכשלה ?
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
עשיתי כמו ההוראות אני פותח את האפליקציה והוא אומר לי לרשום פקודה ב adb ואין לי במחשב את התוכנה הזאת אפשר גם בלי adb או שחובה דרך adb?*********
הוא בסה"כ אמר שאין לו במחשב ADB
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
הוא בסה"כ אמר שאין לו במחשב ADB
התוכנה הצליחה להתקין לו את האפליקצייה על מכשיר, אבל לא הצליחה להעניק לו הרשאה, לכן על האפליקצייה כתוב לו להפעיל פקודות בADB.
-
אז יש אפשרות אחרת או שצריך adb?
אבל זה לא יצליח גם עם ADB, לכן אני שואל מה המכשיר. האם יש אפליקצייה שהיא מנהלת על המכשיר כבר ?