שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
-
-
@שניאור-שמח @לא-מתייאש מישהו יכול להסביר האם יש אפשרות חסימת התקנות(לפחות חיצוניות שאינם מגוגל וגוגל ממילא חסום אחרי ההפעלה)?
-
@לא-מתייאש תודה רבה התקנתי את זה וזה עובד מעולה אגב המכשיר נהיה קצת איטי נראה לך שזה קשור?
ובנוסף רציתי להמליץ אולי תרחיב קצת את האפליקציות שאתה מאשר
אבל אתה לא חייב לי כלום..
השם ישלם שכרך אתה ממש מזכה הרבים!!! -
@לפחות-מנסה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
המכשיר נהיה קצת איטי נראה לך שזה קשור?
איזה מכשיר מדובר?
ובנוסף רציתי להמליץ אולי תרחיב קצת את האפליקציות שאתה מאשר
בהמשך ב"ה יהיה חנות עם הרבה אפליקציות וכו׳ וכו׳
-
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
אני מנסה להתקין את התוכנה על המחשב ועולה לי השגיאה הזאת
יש לציין שניסיתי בשני מחשבים שאין להם וידיאוף או משהו כזה
מישהו יודע מה הבעייה?
-
@DYDY6137 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
אני מנסה להתקין את התוכנה על המחשב ועולה לי השגיאה הזאת
יש לציין שניסיתי בשני מחשבים שאין להם וידיאוף או משהו כזה
מישהו יודע מה הבעייה?
תנסה להפעיל עם הרשאות מנהל
יש לך ווינדוס רשמי ? או ווידוס לייט אני לא יודע מה -
@DYDY6137 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש ווינדוס רישמי ואין לי הפעל כמנהל על התוכנה וזה גם לא בסיומת של EXE
יש תוכנה על המחשב שלך שמונעת מהתוכנת התקנה לכתוב קבצים על המחשב, אני לא יודע מה זה
-
@לא-מתייאש אבל זה קרה לי בשתי מחשבים
ממש מוזר
באחד מהם יש לי אתרוג אבל בשני אין כלוםאני לא יודע מה זה, אני מטצער, זה פעם ראשונה שזה קורא, אוליי הורדת קובץ פגום ?
-
@לא-מתייאש
סליחה על החפירה
אבל יש צפי לחנות אפליקציות?
פשוט אני רוצה לקנות נגן ולחסום אותו רק לוויז וכו' וזינג -
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
סליחה על החפירה
אבל יש צפי לחנות אפליקציות?
פשוט אני רוצה לקנות נגן ולחסום אותו רק לוויז וכו' וזינגאני לא יכול לתת כרגע, אני מטצער
-
@לא-מתייאש עדכון
עכשיו הורדתי שוב ושוב היה את אותה תקלה ואגב יש עוד תקלה קוד 2502https://help.krisp.ai/hc/en-us/articles/8083286001820-Error-during-installation-2502-and-2503#h_01GVJNAPWJ23Q18ZMWD8ZX79N7
אתה יכול לנסות את זה אבל ללא התחייבות -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה מכשיר מדובר?
הסתדרתי בסוף תודה רבה פשוט עשיתי ריסטרט וזה עובד חלק אגב זה טבלט מאלי אקספרסס
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא יכול לחכות תודה רבה
-
@לפחות-מנסה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה מכשיר מדובר?
הסתדרתי בסוף תודה רבה פשוט עשיתי ריסטרט וזה עובד חלק אגב זה טבלט מאלי אקספרסס
שמח לשמוע
לא יכול לחכות
בטח, גם אני..
תודה רבה
התודה היא ל @לא-מתייאש