שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח מהעמוד הראשון איפה שיש הסברים
אני רוצה לעשות לפי הסבר 1 שזה דרך מחשב בלי איפוס -
@מתחבר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח מהעמוד הראשון איפה שיש הסברים
אני רוצה לעשות לפי הסבר 1 שזה דרך מחשב בלי איפוסהרגע ניסיתי וזה הוריד לי
תנסה את הקישור הזה
https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/Kdroid.Installer-0.4.0.msi -
@שניאור-שמח תודה רבה עכשיו זה ירד כמו קובץ ...
-
-
כשאני בא להתקין על המחשב את התוכנה קופצת הודעה '' לא הייתה אפשרות לפתוח חבילות התקנה
פנה לספק היישום כדי לוודא שזו חבילה חוקית '' -
@מתחבר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כשאני בא להתקין על המחשב את התוכנה קופצת הודעה '' לא הייתה אפשרות לפתוח חבילות התקנה
פנה לספק היישום כדי לוודא שזו חבילה חוקית ''תשלח צילום מסך
-
@דוד-השמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איפה יש סרטון הסבר
בתוכנה...
-
@שניאור-שמח התוכנה באנגלית ולא הבנתי איך משתמשים בה
-
@דוד-השמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח התוכנה באנגלית ולא הבנתי איך משתמשים בה
תשלח צילום מסך
-
@שניאור-שמח
איך מעלים תמונה
אני לא מצליח -
@שניאור-שמח
איך מעלים תמונה
אני לא מצליחלוחצים על זה
-
-
אולי זה לא מותאם בכלל לווינדוס 7?
או שיש לו בעיה עם מסכים מנופצים... -
אולי ל @לא-מתייאש יהיה מה להגיד..
בינתים תוכל לעשות את מה שרשמתי פה -
@שניאור-שמח
אם מכשיר אנדרואיד אחד אין מצב להצליח להתקין?
במדריך להתקנה ללא צורך במחשב -
@שניאור-שמח
אם מכשיר אנדרואיד אחד אין מצב להצליח להתקין?
במדריך להתקנה ללא צורך במחשבאפשר דרךמה שרשמתי כאן