שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@צצצצצ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נראה, אני לא רואה כ"כ מה העניין, המכשירים שצריכים את זה, זה אלו שלא נתמכים רשמים
לא בהכרח. יש מכשירים שהורגים כל פעילות ברקע, זה יכול ממש לעזור להם
אנדרואיד רשמי אסור לו להפיל MDM
כל הדיון שלי עם @EBA היה באיזה תדירות האפליקציה מפסיקה לעבוד ברקע והאינטרנט מתנתק. גם אצלי שזה קורה יחסית מעט ברור שזאת תופעה שקורית קבוע. ואני משתמש בסמסונג רשמי מהקופסה כך שמדובר במכשירים נתמכים רשמית.
התרשמתי שלפחות אחת הסיבות שזה קורה זה כשיש נפילה של הקליטה הסלולרית אחרי שחוזר הקליטה לפעמים ה-VPN לא מתחבר מחדש.
הכי בולט היה לי כשאני מדליק את המכשיר בחניון בלי קליטה גם כשאני יוצא מהחניון ויש קליטה עדיין ה-VPN לא מתחבר עד שאני נכנס לקיידרואיד. -
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@צצצצצ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נראה, אני לא רואה כ"כ מה העניין, המכשירים שצריכים את זה, זה אלו שלא נתמכים רשמים
לא בהכרח. יש מכשירים שהורגים כל פעילות ברקע, זה יכול ממש לעזור להם
אנדרואיד רשמי אסור לו להפיל MDM
כל הדיון שלי עם @EBA היה באיזה תדירות האפליקציה מפסיקה לעבוד ברקע והאינטרנט מתנתק. גם אצלי שזה קורה יחסית מעט ברור שזאת תופעה שקורית קבוע. ואני משתמש בסמסונג רשמי מהקופסה כך שמדובר במכשירים נתמכים רשמית.
התרשמתי שלפחות אחת הסיבות שזה קורה זה כשיש נפילה של הקליטה הסלולרית אחרי שחוזר הקליטה לפעמים ה-VPN לא מתחבר מחדש.
הכי בולט היה לי כשאני מדליק את המכשיר בחניון בלי קליטה גם כשאני יוצא מהחניון ויש קליטה עדיין ה-VPN לא מתחבר עד שאני נכנס לקיידרואיד.טוב שאתם אומרים לי את זה, אני ב"ה אשתדל להוסיף משהו כזה עד שילוב הVPN החדש שאין את הבעייה הזאת כלל
-
-
@לא-מתייאש מה עם אנדרואיד אוטו?
הקידרואיד מאפשר לו לקבל אינטרנט או שזה נחשב כאפליקציה חיצונית?כרגע אין לה גישה לאינטרנט..
-
@שניאור-שמח מהעמוד הראשון איפה שיש הסברים
אני רוצה לעשות לפי הסבר 1 שזה דרך מחשב בלי איפוס -
@מתחבר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח מהעמוד הראשון איפה שיש הסברים
אני רוצה לעשות לפי הסבר 1 שזה דרך מחשב בלי איפוסהרגע ניסיתי וזה הוריד לי
תנסה את הקישור הזה
https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/Kdroid.Installer-0.4.0.msi -
@שניאור-שמח תודה רבה עכשיו זה ירד כמו קובץ ...
-
-
כשאני בא להתקין על המחשב את התוכנה קופצת הודעה '' לא הייתה אפשרות לפתוח חבילות התקנה
פנה לספק היישום כדי לוודא שזו חבילה חוקית '' -
@מתחבר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כשאני בא להתקין על המחשב את התוכנה קופצת הודעה '' לא הייתה אפשרות לפתוח חבילות התקנה
פנה לספק היישום כדי לוודא שזו חבילה חוקית ''תשלח צילום מסך
-
@דוד-השמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איפה יש סרטון הסבר
בתוכנה...
-
@שניאור-שמח התוכנה באנגלית ולא הבנתי איך משתמשים בה
-
@דוד-השמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח התוכנה באנגלית ולא הבנתי איך משתמשים בה
תשלח צילום מסך
-
@שניאור-שמח
איך מעלים תמונה
אני לא מצליח -
@שניאור-שמח
איך מעלים תמונה
אני לא מצליחלוחצים על זה
-