שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ישראל-קונצברג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
האם האפלקצייה תתאים להשבתת הוויפיי למשקפי תלת מימד של meta?
לפי הידוע לי, זה ממש לא אנדרואיד אלא מערכת הפעלה עצמאית.
לפי מה שמצאתי זה אכן מערכת הפעלה מיוחדת...
יש איך לחסום את הוויפיי במכשיר?
-
אני מדבר על קווסט 2
-
@ישראל-קונצברג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מקווה שהקב"ה ימחק את זה זכר עמלק בקרוב ושלא נגיע לדור שכולם יהיו עם הטומאה הזאת על הראש שהיא אוליי השער הנ' של הטומאה
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מקווה שהקב"ה ימחק את זה זכר עמלק בקרוב ושלא נגיע לדור שכולם יהיו עם הטומאה הזאת על הראש שהיא אוליי השער הנ' של הטומאה
אין לי את זה אישי.
וכן, לא נכנס לוויכוח השקפתי בנידון.אם כי דעתי אינה שונה......בכל זאת, דיבר איתי הורה למתבגר מתמודד שרוצה לחסום את אפ' הוויפיי במכשיר...
יש איך לעזור? -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אין לי את זה אישי.
וכן, לא נכנס לוויכוח השקפתי בנידון.אם כי דעתי אינה שונה......בכל זאת, דיבר איתי הורה למתבגר מתמודד שרוצה לחסום את אפ' הוויפיי במכשיר...
יש איך לעזור?מנסיון לא מפסידים
-
@ישראל-קונצברג
משתמשים במכשירים הללו גם בסמינרים החרדיים (בנות שלומדות הדמיה וכו').
בוודאי יש להם קצת נסיון בענייןאני לא מכיר את המכשיר.
אבל אם לא יהיה ווי פיי, איך יוכלו לשחק?
זה לא מבוסס על גלישה?
נדמה לי שאין כניסה לסים...
אלא אם אתה מתכוון למשחק אופליין -
@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ישראל-קונצברג
משתמשים במכשירים הללו גם בסמינרים החרדיים (בנות שלומדות הדמיה וכו').
בוודאי יש להם קצת נסיון בענייןאני לא מכיר את המכשיר.
אבל אם לא יהיה ווי פיי, איך יוכלו לשחק?
זה לא מבוסס על גלישה?
נדמה לי שאין כניסה לסים...
אלא אם אתה מתכוון למשחק אופלייןנכון, יש לי חבר שקנה כזאת משקפת בשביל משחקים אופליין
-
אין לי את זה אישי.
יש איך לעזור?אני לא חושב שיש לי איך לעזור, לא נראה לי שהדבר הזה פועל על ידי אנדרואיד או לפחות וודאי לא אנדרואיד שאני מכיר.
-
@לא-מתייאש הורדתי את התוכנה למחשב והתקנתי אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כשאני לוחץ זה לא מגיב
-
@ישראל-קונצברג כתב
בכל זאת, דיבר איתי הורה למתבגר מתמודד שרוצה לחסום את אפ' הוויפיי במכשיר...
יש איך לעזור?דיברתי עכשיו עם אחות שלי, שלמדה בסמינר הדמיה על המשקפיים האלה.
היא אמרה שהטכנאים שהסמינר הזמין בשביל זה, לא ידעו איך לנתק את ה-wifi בזמנו.
זה היה לפני שנתיים, אולי בינתיים מצאו פתרון.
אני משאיר לך שני מספרים של טכנאים -
לפחות אחד מהם התעסק עם התכנות של המכשיר, אולי הוא מצא פתרון בינתיים.
יחזקאל שלאנג
0502101838
ליאור דיין
0525300685
מאחל לך בהצלחה רבה
ומבקש מאוד, אם אתם מצליחים, תעדכן את כולנו. כיוון שהדבר מאוד נחוץ מאוד, בעל תועלת לציבור. -
-
@תתת כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מישהו יודע אם האפליקצייה הזאת יעילה לחסימה של מסכי פלזמה חכמים ?
אנחנו צריכים את זה לבית ספר ממש דחוףף
ולא מצאנו חברה שמסננת מסכים חכמים
מדובר על מסכים חכמים מגרסא של אנדרויד 10 ומעלה
אשמח ממש למענהבתוכו יש מערכת אנדרואיד?
-
@תתת כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זה נקרא מסך TV אנדרויד 9 ומעלה
לא מכיר, אבל תמיד אפשר לנסות..
-