שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
יש לי וינדוס 10.
לאחר התקנת Kdroid Installer
אני מקבל הודעת שגיאה בנסיון להפעלה
failed to launch JVM
הבנתי שזה בגלל שאין לי במחשב java
אז התקנתי דרך הקישור הבא, וזה לא עזר לי.
מה עוד אפשר לי לעשות? -
@gold כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי וינדוס 10.
לאחר התקנת Kdroid Installer
אני מקבל הודעת שגיאה בנסיון להפעלה
failed to launch JVM
הבנתי שזה בגלל שאין לי במחשב java
אז התקנתי דרך הקישור הבא, וזה לא עזר לי.
מה עוד אפשר לי לעשות?אני לא יודע, אתה הראשון שקורא לו את הדבר הזה, אני יודע שלכמה שהיה להם ווידאואוף על המחשב זה לא היה עובד להם, אוליי יש לך גם איזה משהו שמונע את ההתקנה גם. אבל מה שבטוח שלא צריך להתקין את java, זה כבר מובנה בתוך התוכנה.
-
האם האפלקצייה תתאים להשבתת הוויפיי למשקפי תלת מימד של meta?
-
@ישראל-קונצברג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זה עובד על אנדרואיד?
-
@ישראל-קונצברג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לפי הידוע לי, זה לא בדיוק אנדרואיד אלא מערכת הפעלה עצמאית.
עריכה:
זה כן מבוסס אנדרואיד
לפי כתבה שאני רואה פה. יש, או עומדת להיות תמיכה ביישומי אנדרואיד...
https://www.gadgety.co.il/325644/meta-horizon-os-open/
צריך לנסות ולראות
חוץ ממה שזה צריך לתמוך באפליקציה עצמה, צריך גם אי די בי בשביל להפעיל את קיידרואיד כמנהל.... -
@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לפי הידוע לי, זה ממש לא אנדרואיד אלא מערכת הפעלה עצמאית.
לפי מה שמצאתי זה אכן מערכת הפעלה מיוחדת...
יש איך לחסום את הוויפיי במכשיר?
-
אני מדבר על קווסט 2
-
מקווה שהקב"ה ימחק את זה זכר עמלק בקרוב ושלא נגיע לדור שכולם יהיו עם הטומאה הזאת על הראש שהיא אוליי השער הנ' של הטומאה
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מקווה שהקב"ה ימחק את זה זכר עמלק בקרוב ושלא נגיע לדור שכולם יהיו עם הטומאה הזאת על הראש שהיא אוליי השער הנ' של הטומאה
אין לי את זה אישי.
וכן, לא נכנס לוויכוח השקפתי בנידון.אם כי דעתי אינה שונה......בכל זאת, דיבר איתי הורה למתבגר מתמודד שרוצה לחסום את אפ' הוויפיי במכשיר...
יש איך לעזור? -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אין לי את זה אישי.
וכן, לא נכנס לוויכוח השקפתי בנידון.אם כי דעתי אינה שונה......בכל זאת, דיבר איתי הורה למתבגר מתמודד שרוצה לחסום את אפ' הוויפיי במכשיר...
יש איך לעזור?מנסיון לא מפסידים
-
@ישראל-קונצברג
משתמשים במכשירים הללו גם בסמינרים החרדיים (בנות שלומדות הדמיה וכו').
בוודאי יש להם קצת נסיון בענייןאני לא מכיר את המכשיר.
אבל אם לא יהיה ווי פיי, איך יוכלו לשחק?
זה לא מבוסס על גלישה?
נדמה לי שאין כניסה לסים...
אלא אם אתה מתכוון למשחק אופליין -
@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ישראל-קונצברג
משתמשים במכשירים הללו גם בסמינרים החרדיים (בנות שלומדות הדמיה וכו').
בוודאי יש להם קצת נסיון בענייןאני לא מכיר את המכשיר.
אבל אם לא יהיה ווי פיי, איך יוכלו לשחק?
זה לא מבוסס על גלישה?
נדמה לי שאין כניסה לסים...
אלא אם אתה מתכוון למשחק אופלייןנכון, יש לי חבר שקנה כזאת משקפת בשביל משחקים אופליין
-
אין לי את זה אישי.
יש איך לעזור?אני לא חושב שיש לי איך לעזור, לא נראה לי שהדבר הזה פועל על ידי אנדרואיד או לפחות וודאי לא אנדרואיד שאני מכיר.
-
@לא-מתייאש הורדתי את התוכנה למחשב והתקנתי אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כשאני לוחץ זה לא מגיב