שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
שלום איזה מכשיר האיכותי הכי זול שאפשר להשיג ולעשות לו את הנ"ל וכן איזו חברה עדיפה בשביל הסים
@לא-מתייאש אשמח שתגיב -
@מנסה-לעבוד-את-ה לפני שבועיים שלוש קניתי סמסונג A05 הכי זול בזאפ היה ₪360~. עובד פצצה.
-
@מנסה-לעבוד-את-ה לא יודע איזה וייז הוא אמר להתקין הורדתי קובץ apk מעודכן של וייז והתקנתי.
סים לקחתי בלי סינון אצל על גלגלים לחמש שנים 200₪ -
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@צצצצצ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מה זה?
אפשר פרטים?לא מומלץ להיות עם סים פרוץ. עדיף להיות עם סים לוויז בלבד של חברת rl 14 ש"ח לחודש
כמו שלא מומלץ להיות עם נטפרי אולי יפול שרתי הסינון
כמו שלא מומלץ להיות בלי אזיק אלקטרוני שישדר לחבר שלך לאן אתה הולך שמא תלך לחנות ותקנה סמארטפון
כמו שלא מומלץ להתקין וויפרי על מחשב, שמא שתחליף כונן קשיחאני מקווה שהבנת את הכיוון
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@צצצצצ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מה זה?
אפשר פרטים?לא מומלץ להיות עם סים פרוץ. עדיף להיות עם סים לוויז בלבד של חברת rl 14 ש"ח לחודש
כמו שלא מומלץ להיות בלי אזיק אלקטרוני שישדר לחבר שלך לאן אתה הולך שמא תלך לחנות ותקנה סמארטפון
כמו שלא מומלץ להתקין וויפרי על מחשב, שמא שתחליף כונן קשיחאני מקווה שהבנת את הכיוון
לא דומה לא כמעט, ובעיקר לא קשור.
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני ממש לא מבין מה המטרה של הפוסט שלך. אני כתבתי את הפוסט בגלל שאני יודע על כמה בתים שנהרסו כשילד לדוגמא לקח את הסים של אבא שלו והשתמש במכשיר אחר וזה נגמר באסונות ולכן אני בסה"כ נתתי אינפורמציה שאם בן אדם צריך רק וויז הוא לא צריך להחזיק את כל הסיטרא אחרא בתוך הסים שלו ויכול לשים סים עם וויז בלבד. אבל מה המטרה של הפוסט שלך? האם זה משהו עם תועלת לעם ישראל?
-
@avrasha @מתושלח-הבבלי לא כדאי לסטות מהנושא של השרשור.
לגופו של עניין חשוב שתדע @מתושלח-הבבלי שזה לא צחוק וכן כל סינון בנוי על הנגשה וככל שפחות נגישה האפשרות להכשל זהו סינון יותר טוב, גם בדרייב אפשר לשלוח את כל הג'יפה שבעולם ובכל אופן לא חוסמים את זה כי אין לדבר סוף,
מקווה שהבנת את ההבדל -
יש לי וינדוס 10.
לאחר התקנת Kdroid Installer
אני מקבל הודעת שגיאה בנסיון להפעלה
failed to launch JVM
הבנתי שזה בגלל שאין לי במחשב java
אז התקנתי דרך הקישור הבא, וזה לא עזר לי.
מה עוד אפשר לי לעשות? -
@gold כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי וינדוס 10.
לאחר התקנת Kdroid Installer
אני מקבל הודעת שגיאה בנסיון להפעלה
failed to launch JVM
הבנתי שזה בגלל שאין לי במחשב java
אז התקנתי דרך הקישור הבא, וזה לא עזר לי.
מה עוד אפשר לי לעשות?אני לא יודע, אתה הראשון שקורא לו את הדבר הזה, אני יודע שלכמה שהיה להם ווידאואוף על המחשב זה לא היה עובד להם, אוליי יש לך גם איזה משהו שמונע את ההתקנה גם. אבל מה שבטוח שלא צריך להתקין את java, זה כבר מובנה בתוך התוכנה.
-
האם האפלקצייה תתאים להשבתת הוויפיי למשקפי תלת מימד של meta?
-
@ישראל-קונצברג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זה עובד על אנדרואיד?
-
@ישראל-קונצברג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לפי הידוע לי, זה לא בדיוק אנדרואיד אלא מערכת הפעלה עצמאית.
עריכה:
זה כן מבוסס אנדרואיד
לפי כתבה שאני רואה פה. יש, או עומדת להיות תמיכה ביישומי אנדרואיד...
https://www.gadgety.co.il/325644/meta-horizon-os-open/
צריך לנסות ולראות
חוץ ממה שזה צריך לתמוך באפליקציה עצמה, צריך גם אי די בי בשביל להפעיל את קיידרואיד כמנהל.... -
@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לפי הידוע לי, זה ממש לא אנדרואיד אלא מערכת הפעלה עצמאית.
לפי מה שמצאתי זה אכן מערכת הפעלה מיוחדת...
יש איך לחסום את הוויפיי במכשיר?