שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
אין אופציה שלא יפעל ברקע כל הזמן,
אבל בינתיים זה לא כזה מפריע לי.יש לי גם מטען ברכב,
וגם מטעין בבית.סוף דבר, זה יצא לי זול משמעותית מלקנות מכשיר וויז
בהתחייבות ל3 שנים וכדומה.אז החיסרון הזה בינתיים שווה לי בהחלט.
-
@שניאור-שמח זה באנשי קשר של הפלאפון ואי אפשר להסיר אותה
אבל איפסתי את האפליקציה וזה לא עזר -
@לא-מתייאש חייבים לתמוך זכות עצומה
-
@0533141174 יש פוסט מסודר על זה כאן
-
@yb-linux כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש (מקווה שזה רלוונטי כרגע) לדעתי כדאי להוסיף אפליקצית מייל נוספת בגלל שלג'מייל יש עיכובים בהעלאת תמונות (לי למשל זה לפעמים קריטי בעבודה)
כנראה שהאינטרנט שלך דפוק, אני לא מכיר האטה בהעלאת תמונות לג׳ימייל
-
@מתושלח-הבבלי יש הרבה שמכירים את זה ועם אותו אינטרנט אפליקציית מייל אחרת מעלה מהר תמונות
-
-
-
@לא-מתייאש @שניאור-שמח @מתושלח-הבבלי
כשלוחצים באפליקציה על הסר את קיידרואיד אז זה ישר מסיר את האפליקציה , האם יש אפשרות להסיר רק את החסימה ושהאפליקציה תשאר עם כל ההרשאות שלה לניהול המכשיר ?
(כי לפעמים רוצים להוריד את החסימה לכמה דקות כדי להתקין משהו)
כרגע המצב הוא שכל פעם צריך להתקין חזרה מהמחשב או לאפס את המכשיר... -
@צוציק כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש @שניאור-שמח @מתושלח-הבבלי
כשלוחצים באפליקציה על הסר את קיידרואיד אז זה ישר מסיר את האפליקציה , האם יש אפשרות להסיר רק את החסימה ושהאפליקציה תשאר עם כל ההרשאות שלה לניהול המכשיר ?
(כי לפעמים רוצים להוריד את החסימה לכמה דקות כדי להתקין משהו)
כרגע המצב הוא שכל פעם צריך להתקין חזרה מהמחשב או לאפס את המכשיר...לא, אין דרך..
וגם לא בטוח שיהיה.. -
יש לי טלפון S9 בלי סים ורציתי להישתמש בו כמכשיר WAZE על אנטרנט של נט פרי עם קיידרואיד
אבל אני לא מצליח לגלוש על נטפרי - לא פותח לי מייל (מעודכן) ולא מוצא מיקום בWAZE
ניסיתי דרך רימון - עבד חלקית - בקושי מצא את המיקום לכמה שניות
זה קשור אולי לתעודת אבטחה? ניסיתי להתקין אבל לא הלך לי
יישר כוח לכל העוזרים והתומכים
תודה רבה -
@DoubleD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זה קשור אולי לתעודת אבטחה?
לכאורה.
@DoubleD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ניסיתי להתקין אבל לא הלך לי
מה הכוונה?
איפה נתקעת? -
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
גימייל לא יעבוד בגלל נטפרי
מה הכוונה?
לי זה עובד...