שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח ניסינו יחד אם אתה זוכר, יש עליו סינון של גולד תקשורת ולא הצלחנו לעקוף את זה
-
@שניאור-שמח כן ופותח דרך המחשב
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כן ופותח דרך המחשב
לא צריך להעביר את התוכנה לנגן, צריך להוריד את התוכנה למחשב ואז להתקין את התוכנה במחשב, ולפעול לפי ההוראות..
-
@שניאור-שמח תודה רבה
כשאני מגיע להתקנה אני עושה לו התקן והוא אומר לי התקנה נכשלה למה?
( אין לי חשבונות פעילים!)
תודה -
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
( אין לי חשבונות פעילים!)
אתה בטוח?
גם לא משתמשים? -
@שניאור-שמח כן אין לי אורח אני המשתמש היחידי
-
@שניאור-שמח כן אין לי אורח אני המשתמש היחידי
איזה אנדרואיד הנגן שלך?
-
@שניאור-שמח 8.1 M390
-
@שניאור-שמח איפסתי לפני פחות משבוע
איזה אפליקציות אתה מתכוון? -
איזה אפליקציות אתה מתכוון?
נגיד אפלוק..
-
ממש תודה מאוד עזרת לי !!!!!!!!!
בשמחה
-
@שניאור-שמח איך אני עושה שלא יהיה לי וידאו מסיר את הסייר של הנגן ומתקין סייר ללא וידאו זה מועיל או שעדיין יש דרך להגיע לוידאו?
-
@שניאור-שמח אני מנסה להשבית דרך הקיידרואיד והוא לא נותן לי כלומר הוא נתן לי להשבית את המנהל קבצים אבל כשהשבתתי את שאר הקבצים שרציתי וידאו-רדיו-חנות מה שקרה שהמנהל קבצים חזר באופן מוזר ביותר
אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח ביותר!!!!