שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש דחוף חייב תשובה להיום האים זה יתמוך לי במכשיר שיאומי טאצ' מלא?
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש דחוף חייב תשובה להיום האים זה יתמוך לי במכשיר שיאומי טאצ' מלא?
אתה מתכוון Qin?
או שיאומי שיאומי? (אני מתכוון כל השיאומי הרגילים..) -
@שניאור-שמח הוא מתכוון qin2 lite/pro
-
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה אנדרואיד הם?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה אנדרואיד הם?
נראלי 9
-
@מתושלח-הבבלי בהחלט (יש לי כזה)
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה אנדרואיד הם?
נראלי 9
אז לכאורה תומך..
אבל עד שלא מנסים אי אפשר לדעת... -
@שניאור-שמח הוא 2 ג'יגה ראם מקסימום, בקושי סוחב את עצמו
-
@שניאור-שמח הוא 2 ג'יגה ראם מקסימום, בקושי סוחב את עצמו
אמרת שיש לך אותו, אולי תנסה להתקין עליו?
-
@שניאור-שמח ניסינו יחד אם אתה זוכר, יש עליו סינון של גולד תקשורת ולא הצלחנו לעקוף את זה
-
@שניאור-שמח כן ופותח דרך המחשב
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כן ופותח דרך המחשב
לא צריך להעביר את התוכנה לנגן, צריך להוריד את התוכנה למחשב ואז להתקין את התוכנה במחשב, ולפעול לפי ההוראות..
-
@שניאור-שמח תודה רבה
כשאני מגיע להתקנה אני עושה לו התקן והוא אומר לי התקנה נכשלה למה?
( אין לי חשבונות פעילים!)
תודה -
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
( אין לי חשבונות פעילים!)
אתה בטוח?
גם לא משתמשים? -
@שניאור-שמח כן אין לי אורח אני המשתמש היחידי
-
@שניאור-שמח כן אין לי אורח אני המשתמש היחידי
איזה אנדרואיד הנגן שלך?
-
@שניאור-שמח 8.1 M390