שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש הארה קטנה
משהו חשוב שיש לי להדגיש,שהסינון שלך חוסמת גם להעשות עדכון קושחה וזה משהו מאד קריטי להרבה אנשים.....
אז אם תוכל לאשר את השרת של לדוגמה SAMSUNG וכל החברות הגדולות שיהיה את האפשרות לעדכן קושחה -
@לא-מתייאש דחוף חייב תשובה להיום האים זה יתמוך לי במכשיר שיאומי טאצ' מלא?
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש דחוף חייב תשובה להיום האים זה יתמוך לי במכשיר שיאומי טאצ' מלא?
אתה מתכוון Qin?
או שיאומי שיאומי? (אני מתכוון כל השיאומי הרגילים..) -
@שניאור-שמח הוא מתכוון qin2 lite/pro
-
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה אנדרואיד הם?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה אנדרואיד הם?
נראלי 9
-
@מתושלח-הבבלי בהחלט (יש לי כזה)
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה אנדרואיד הם?
נראלי 9
אז לכאורה תומך..
אבל עד שלא מנסים אי אפשר לדעת... -
@שניאור-שמח הוא 2 ג'יגה ראם מקסימום, בקושי סוחב את עצמו
-
@שניאור-שמח הוא 2 ג'יגה ראם מקסימום, בקושי סוחב את עצמו
אמרת שיש לך אותו, אולי תנסה להתקין עליו?
-
@שניאור-שמח ניסינו יחד אם אתה זוכר, יש עליו סינון של גולד תקשורת ולא הצלחנו לעקוף את זה
-
@שניאור-שמח כן ופותח דרך המחשב
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כן ופותח דרך המחשב
לא צריך להעביר את התוכנה לנגן, צריך להוריד את התוכנה למחשב ואז להתקין את התוכנה במחשב, ולפעול לפי ההוראות..
-
@שניאור-שמח תודה רבה
כשאני מגיע להתקנה אני עושה לו התקן והוא אומר לי התקנה נכשלה למה?
( אין לי חשבונות פעילים!)
תודה -
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
( אין לי חשבונות פעילים!)
אתה בטוח?
גם לא משתמשים? -
@שניאור-שמח כן אין לי אורח אני המשתמש היחידי