שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בהגדרות אתה יכול להביא את החסימה
לא הבנתי.
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ואז זה מסיר לגמרי את קיידרואיד
כל פעם אחרי הכנסת קוד זה מסיר את קיידרואיד?
-
@יש-שדה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בהגדרות אתה יכול להביא את החסימה
לא הבנתי.
תיקנתי
ואז זה מסיר לגמרי את קיידרואיד
כל פעם אחרי הכנסת קוד זה מסיר את קיידרואיד?
כל פעם שאתה בוחר להסיר זה מסיר את קיידרואיד, אבל צריך קוד כמובן..
-
@יש-שדה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
צריך להוריד גם חשבןנת וואצאפ?
את כל החשבונות, כרגע לא יעבוד לך וואטסאפ..
-
@שניאור-שמח
א. תודה.
ב. אני מחפש לחסום הפעלת ווי פיי עם קוד.
אני רוצה שחבר יעשה לי קוד על הפעלת הוויפיי. בעבודה הוא יפתח לי (כשאצטרך) ובדרך הביתה ינעל.אני כבר עושה את זה שנים עם אפלוק (APPLOCK הכחול-מגן עם סימן של מנעול). אבל אז התגלה לי שבהדלקת הטאבלט, פעם ראשונה אפשר להדליק את הווי פיי ללא קוד. ואחר כך כבר אי אפשר לכבות ללא קוד.
בתמיכה אמרו לי שהם כבר לא תומכים בנעילת וויפיי. -
@שניאור-שמח בלי סוף
-
@שניאור-שמח בלי סוף
אז זה לא יתאים לך כרגע...
-
@hvusvmchsuby כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
רציתי לברר על שתי נגנים אם אפשר להתקין עליהם קיידרואיד
נגן ראשון
נגן שני
תודה רבה מראש
ויישר כוחעל השני אפשר בטוח
אחלה נגן מומלץ פה -
@hvusvmchsuby
על הראשון א"א בכלל
חסום לו התקנת אפליקציות ומצב מפתחים -
צהרים טובים,
האם צריך להתקין את האפליקציות של וויז/פנגו/וכו'
לפני התקנת קיידרואיד.
או שיש אופציה להתקין אותם גם אחרי ההתקנה של קיידרואיד.תודה רבה.
-
@משתמש-מקצוען כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
או שיש אופציה להתקין אותם גם אחרי ההתקנה של קיידרואיד.
יש אופציה להתקין אותם אחרי החסימה בהתקנת APK אם מאפשרים זאת בהגדרות
החסימהתודה רבה.
-
-
@לא-מתייאש הארה קטנה
משהו חשוב שיש לי להדגיש,שהסינון שלך חוסמת גם להעשות עדכון קושחה וזה משהו מאד קריטי להרבה אנשים.....
אז אם תוכל לאשר את השרת של לדוגמה SAMSUNG וכל החברות הגדולות שיהיה את האפשרות לעדכן קושחה -
@לא-מתייאש דחוף חייב תשובה להיום האים זה יתמוך לי במכשיר שיאומי טאצ' מלא?
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש דחוף חייב תשובה להיום האים זה יתמוך לי במכשיר שיאומי טאצ' מלא?
אתה מתכוון Qin?
או שיאומי שיאומי? (אני מתכוון כל השיאומי הרגילים..)