שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ב) על ידי איפוס של המכשיר וסריקת QR קוד במסך הראשון.
יש דרך יותר פשוטה להתקין את החסימה, זה על ידי איפוס של המכשיר. אני אסביר את עצמי, קיידרואיד הינו מבוסס MDM וגוגל נתנו את האפשרות להתקין MDM על ידי סריקת QR קוד ישר אחרי איפוס של המכשיר, בשביל זה, תלחצו 6 פעמים על המילה "Welcome" ותסריקו את הקוד. ישנה לשיטה הזאת הרבה יתרונות : לא צריך להוריד את התוכנה על המחשב שהיא כבדה, ולא צריך לעשות שום פעילות נוספות, רק לסרוק את הקוד ולהמשיך, המכשיר יוריד את החסימה מהשרת ויתקין אותה אוטמטי, אך ישנה גם חסרונות : צריך כמובן לאפס את המכשיר וגם צריך להיות מחובר לוויפי פרוץ, זה לא עובד דרך הסלולר, לכן קחו את זה בחשבון.הנה הQR קוד :
יש לי מערכת מולטימדיה אנדרואיד 9 יש שם את הפונקציה של קוד QR?
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/com.kdroid.filter.0.7.6.-release.apk
תנסה לעדכן לגרסה האחרונהאפשר פשוט להתקין את הקובץ הזה בתור אפליקיציה במכשיר ?
או שצריך לסרוק עם ברקוד או להתקין דרך המחשב ?
@שניאור-שמח -
במידה ואני קונה את המכשיר הזה, ומתקין עליו קיידרואיד.
א. האם כדי שזה יעבוד לי עם סים של נטפרי אני זקוק למשהו נוסף, או שקיידרואיד מתקין לי כבר תעודת אבטחה של נטפרי?
ב. האם כדי להתקין את קיידרואיד אני זקוק לדרייברים מסויימים/ותוכנות נוספות (כמו ADB) או שלכל ההתקנה מספיק לי התוכנה של קיידרואיד, איתה אני מתחיל ובה אני מסיים?
ג. האם גם ללא ידע מקדים ברוט וכו' אוכל להתקין את קיידרואיד, או שאני זקוק לידע והבנה באנדרואיד בשביל זה?תודה רבה!
-
@משתמש-מקצוען כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
במידה ואני קונה את המכשיר הזה, ומתקין עליו קיידרואיד.
אחלה מכשיר בשביל קיידרואיד, לא סיני וכו'
א. האם כדי שזה יעבוד לי עם סים של נטפרי אני זקוק למשהו נוסף, או שקיידרואיד מתקין לי כבר תעודת אבטחה של נטפרי?
קיידרואיד לא מתקין תעודת אבטחה, אז לא בטוח שיעבוד לך הדברים המצריכים אינטרנט, מה שעובד בלי קיידרואיד עם סים יעבוד לך בקיידרואיד (כמובן רק האפליקציות המאושרת מתאם קיידרואיד..)
עדיף לקנות סים אחר, כי לעשות רוט בשביל תעודת אבטחה זה מחליש מאוד את קיידרואיד..ב. האם כדי להתקין את קיידרואיד אני זקוק לדרייברים מסויימים/ותוכנות נוספות (כמו ADB) או שלכל ההתקנה מספיק לי התוכנה של קיידרואיד, איתה אני מתחיל ובה אני מסיים?
שום דבר מלבד התוכנה של קיידרואיד
ג. האם גם ללא ידע מקדים ברוט וכו' אוכל להתקין את קיידרואיד, או שאני זקוק לידע והבנה באנדרואיד בשביל זה?
הכל ממש פשוט ומוסבר כמו שצריך, אין צורך בידע..
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עדיף לקנות סים אחר, כי לעשות רוט בשביל תעודת אבטחה זה מחליש מאוד את קיידרואיד..
תוכל לפרט בדיוק מה כוונתך, כי אם אני שם סים פרוץ אז מה הרווחתי?
-
@משתמש-מקצוען השאלה העיקרית היא מה אתה צריך מהמכשיר.
לדוגמה בשביל אפליקציית Gmail הרשמית צריך או רוט או וויפרי, אבל בשביל ווייז לא צריך אפילו להתקין תעודת אבטחה... -
@משתמש-מקצוען כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עדיף לקנות סים אחר, כי לעשות רוט בשביל תעודת אבטחה זה מחליש מאוד את קיידרואיד..
תוכל לפרט בדיוק מה כוונתך, כי אם אני שם סים פרוץ אז מה הרווחתי?
תבין,
החסימה היא על המכשיר ולא משנה אם תתחבר לוויפי פתוח או שתכניס סים ללא חסימה עדיין לא יהיה לך גישה לאינטרנט (למעט מה שנפתח בקיידרואיד לפי המסלול שלך)
החסימה היא על המכשיר עצמו ולכן @שניאור-שמח המליץ לך לקנות סים רגיל כי בשביל תעודת אבטחה צריך רוט וזה מאוד מחליש את החסימה
שים לב, שאם אתה צריך רק וויז סים של נטפרי מצויין לך ולוויז לא צריך שום תעודת אבטחה אבל אם אתה צריך גם ג׳ימייל לדוג׳ אז תקנה סים רגיל
מקווה שזה מובן -
כי אם אני שם סים פרוץ אז מה הרווחתי?
הגנה בצורה מושלמת..
ככה לא צריך לעשות רוט וכו'..
אבל כמו שאמרו פה צריך לדעת מה אתה צריך שיהיה פתוח... -
לצערי, אחרי קושי שיש לי בפרנסה, אני חייב לעצור את הפרוייקט, הפסקתי כמה חודשים לקבל מלגה מהכולל שלי, ולצערי לא מצאתי מי שמוכן לתרום בשביל הפרוייקט הזה, לכן אני חייב לעבוד ולעזוב את הפרוייקט.
מקווה שעזרתי בכל זאת.
בהצלחה לכולם !
מקווה שהקב"ה ישלח לי במהירות ושאוכל להשלים אותו כמו שצריך. -
@לא-מתייאש
זה דבר ראשון -
https://Ko-fi.com/home/coffeeshop?txid=6432472a-e61c-49cf-b134-ab5505e3fb90&mode=public&img=ogiboughtsomeone
(אין לי הרבה כסף, אני לא עובד. אבל זה מינימום בעיניי).
אני מוכרח לומר לך, שאני מרגיש חובה לתמוך במפעל הקדוש שלך, המפעל שמרבה טהרה בעם ישראל.
ועוד כשהתחלת את זה ללא כוונת רווח, בלי שום סיוע מאף אחד -
קיצור, לא צריך להספיד.
מחכים להמשך הפעילות שלך ומתפללים להצלחתך... -
@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
כואב מאוד לשמוע
האם יש סכום מסוים שאתה צריך עכשיו, כדי להמשיך?
אם נניח נמצא מימון לפרויקט הזה, או תרומה חד פעמית, אתה תוכל להמשיך?האמת שכרגע מה שאני צריך זה קצת מנוחה :),
אם לא, אני צריך יותר הכנסה קבוע של מלגה סטנדרתית של אברך (2000 ש"ח בערך) מאשר תרומה חד פעמית.
אבל עם הכסף שקבלתי מהקופי, קניתי כל הרכיבים של המחשב שאני בונה, וחסר לי המעבד שזה עניין של 2000 ש"ח בערך בשביל I7, זה גם יעזור לי מאוד, כי איבדתי ממש הרבה זמן בגלל המחשב שיש לי כרגע.
(חסר לי גם את המסך אבל השאילו לי מסך עד שאני אקנה משלי)המקום ימלא חסרונך
ועוד בכפל כפלייםאמן כן יהי רצון וכן למר
-
@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
זה דבר ראשון -
https://Ko-fi.com/home/coffeeshop?txid=6432472a-e61c-49cf-b134-ab5505e3fb90&mode=public&img=ogiboughtsomeone
(אין לי הרבה כסף, אני לא עובד. אבל זה מינימום בעיניי).
אני מוכרח לומר לך, שאני מרגיש חובה לתמוך במפעל הקדוש שלך, המפעל שמרבה טהרה בעם ישראל.
ועוד כשהתחלת את זה ללא כוונת רווח, בלי שום סיוע מאף אחד -
קיצור, לא צריך להספיד.
מחכים להמשך הפעילות שלך ומתפללים להצלחתך...תודה רבה
מקווה שעוד מאט אפרסם שאוכל להמשיך את הפיתוח ב"ה. -
וחסר לי המעבד שזה עניין של 2000 ש"ח
למה שלא יפתחו פה תעצומת תרומה למעבד?
יש פה איזה 100 כותבים ואני מאמין שרובם נעזרו על ידך, ואם לא פה אז בנושאים אחרים.
כל אחד יתן 10 / 15 ש"ח (או כפי יכולתו) נוכל להגיע לסכום יפה כדי שיהיה המשך לפרוייקט...אני בפנים!
מי איתי/נו?
-
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
וחסר לי המעבד שזה עניין של 2000 ש"ח
אם פותחים פה תעצומת תרומה למעבד?
יש פה איזה 100 כותבים ואני מאמין שרובם נעזרו על ידך, ואם לא פה אז בנושאים אחרים.
כל אחד יתן 10 / 15 ש"ח (או כפי יכולתו) נוכל להגיע לסכום יפה כדי שיהיה המשך לפרוייקט...אני בפנים!
למה לא ? אני בעד גם אם אני לא מתחייב שאני אמשיך עכשיו, אני צריך קצת זמן להתאושש
-
לצערי, אחרי קושי שיש לי בפרנסה, אני חייב לעצור את הפרוייקט, הפסקתי כמה חודשים לקבל מלגה מהכולל שלי, ולצערי לא מצאתי מי שמוכן לתרום בשביל הפרוייקט הזה, לכן אני חייב לעבוד ולעזוב את הפרוייקט.
מקווה שעזרתי בכל זאת.
בהצלחה לכולם !
מקווה שהקב"ה ישלח לי במהירות ושאוכל להשלים אותו כמו שצריך.אני המום!!!
חייבים להרים את הפרוייקט!!!!!!
אני בפנים!
אין מצב שהחסימה הכי מטורפת שקיימת תיגנז רק בגלל כמה אלפי שקלים!
בעז״ה בשעות הקרובות אשלח תרומה בעז״ה
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אבל למה?
-
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אבל למה?
לא הבנתי
-
אבל למה?
לא הבנתי
אני מנסה להיכנס ל ko-fi וזה מעביר אותי לחסימה של נטפרי...