שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא הבנתי את המדריך לחצי טאצ' יש מישהו שיכול לעזור מניסיון
איזה מדריך?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה מדריך?
לעשות קידרואיד לחצי טאצ'
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה מדריך?
לעשות קידרואיד לחצי טאצ'
איזה טלפון יש'ך?
f21 לא? -
@שניאור-שמח
זה בשביל מכשיר אחר נראה לי אף 22 פרו -
@שניאור-שמח
זה בשביל מכשיר אחר נראה לי אף 22 פרובדברים כאלה צריך להיות בטוח..
וזה גם לא כ"כ קשור לנושא.. -
@שניאור-שמח המכשיר סיני אבל תומך בשירותי גוגל
-
@עוף-החול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אנדרואיד 11 והקיידרואיד 0.7.4
https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/com.kdroid.filter.0.7.6.-release.apk
תנסה לעדכן לגרסה האחרונה -
@אבירוביץ @לא-מתייאש @שניאור-שמח תודה לכולם הצלחתי לסדר את זה.
שינתי שיהיה אפשר להציג מעל אפליקציות אחרות וזה נפתח עכשיו. -
@עוף-החול באג שנראה לי ידוע ל @לא-מתייאש
נכון? -
@aharon77 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מישהו הצליח להתקין על מולטימדיה את הקיידרואיד?
אשמח לפרטים...רק אם יש ניפוי אלחוטי...
כמו שקשמתי לך כאן -
@עוף-החול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@aharon77 תלחץ לפני על המספר build שבע פעמים במידע על הטלפון,
ואז תנסה לחפש ניפוי באגים.אני לא מוצא בהגדרות שורה כזאת...
לחצתי על כל השורות שיש, ולא נפתח מצב מפתח. -
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@aharon77 לא צריך ללחוץ על כל השורות, צריך ללחוץ על השורה build.
אם זה לא נפתח - אולי יש לך חסימה כלשהיא על המכשיר?אם הוא רוצה להתקין חסימה של קיידרואיד
זה אומר שהתקנת אפליקציות פתוחה כך שלכאורה אין חסימה על אפשרויות מפתחים -
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@aharon77 לא צריך ללחוץ על כל השורות, צריך ללחוץ על השורה build.
אם זה לא נפתח - אולי יש לך חסימה כלשהיא על המכשיר?אם הוא רוצה להתקין חסימה של קיידרואיד
זה אומר שהתקנת אפליקציות פתוחה כך שלכאורה אין חסימה על אפשרויות מפתחיםזה לא קשור, יש חסימות שחוסמות מצב מפתחים (בעיקר עם זה חסימת רוט)