שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח ניסיתי זה לא עוזר
-
@שניאור-שמח לא עשיתי כלום ויש לי pocket cubot
-
@עוף-החול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח לא עשיתי כלום ויש לי pocket cubot
איזה גרסה של אנדרואיד ושל קיידרואיד ?
-
@לא-מתייאש
האם יש אופציה לגוגל DOCS עם קידרואיד?
זה דורש כניסה חד פעמית לחשבון ואני צריך אותו בשביל קבצים במכשיר ולא בדרייב -
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
האם יש אופציה לגוגל DOCS עם קידרואיד?
זה דורש כניסה חד פעמית לחשבון ואני צריך אותו בשביל קבצים במכשיר ולא בדרייבכרגע לא
-
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא הבנתי את המדריך לחצי טאצ' יש מישהו שיכול לעזור מניסיון
איזה מדריך?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה מדריך?
לעשות קידרואיד לחצי טאצ'
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איזה מדריך?
לעשות קידרואיד לחצי טאצ'
איזה טלפון יש'ך?
f21 לא? -
@שניאור-שמח
זה בשביל מכשיר אחר נראה לי אף 22 פרו -
@שניאור-שמח
זה בשביל מכשיר אחר נראה לי אף 22 פרובדברים כאלה צריך להיות בטוח..
וזה גם לא כ"כ קשור לנושא.. -
@שניאור-שמח המכשיר סיני אבל תומך בשירותי גוגל
-
@עוף-החול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אנדרואיד 11 והקיידרואיד 0.7.4
https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/com.kdroid.filter.0.7.6.-release.apk
תנסה לעדכן לגרסה האחרונה