שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
התקנתי על cubot pokt 3 ולא נותן לי להיכנס לחשבון גוגל שלי על אף שההתקנה עברה ללא כל תקלה
אשמח למענה
@שניאור-שמח @לא-מתייאש -
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
התקנתי על cubot pokt 3 ולא נותן לי להיכנס לחשבון גוגל שלי על אף שההתקנה עברה ללא כל תקלה
אשמח למענה
@שניאור-שמח @לא-מתייאשמה השגיאה?
אתה על מסלול ניווט ומייל? -
@שניאור-שמח כן, ואחרי ההתקנה כשניסיתי להכנס הוא נותן לי לרשום חשבון, סיסמא, אימות, ואז כתוב לי שגיאה
-
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כן, ואחרי ההתקנה כשניסיתי להכנס הוא נותן לי לרשום חשבון, סיסמא, אימות, ואז כתוב לי שגיאה
תשלח צילומסך
-
@שניאור-שמח עכשיו הוא נכנס לי לחשבון אבל הוא כותב לי שהג'ימייל לא מעודכן ולכן הוא לא עובד,
אבל גם ההערות גוגל לא עובד -
@שניאור-שמח עכשיו הוא נכנס לי לחשבון אבל הוא כותב לי שהג'ימייל לא מעודכן ולכן הוא לא עובד,
יופי
אבל גם ההערות גוגל לא עובד
זה אפליקציה?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יופי
אבל גם ההערות גוגל לא עובד
זה אפליקציה?
כן, וזה מה שמראה שיש לך בעיה אחרת ללא קשר לחסימה
-
-
@שניאור-שמח כן שביררתי לפני כן באמצעות @מיישה שאמורה לעבוד בסנכרון.
חוצמיזה איך בדיוק אני אמור לעדכן את ג'ימייל -
@שניאור-שמח כן שביררתי לפני כן באמצעות @מיישה שאמורה לעבוד בסנכרון.
אני לא מכיר את האפליקציה הזאת אבל לכאורה זה לא יעבוד כי עדיין אין לזה גישה לאינטרנט..
חוצמיזה איך בדיוק אני אמור לעדכן את ג'ימייל
דרך apk
-
@צוציק כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש @שניאור-שמח דבר ראשון תודה רבה על החסימה,
רציתי לשאול במסלול הכשר אם אני עושה הסרת wi-fi זה מסתיר אותו מהסטטוס בר או שזרק משבית אותו ?
תודה רבהרק משבית
-
@צדיק-תמים @שניאור-שמח
התכוונתי לזה -
@שניאור-שמח שום אפליקציה של גוגל לא מסתנכרנת, גם לא אנשי קשר?
-
@שניאור-שמח שום אפליקציה של גוגל לא מסתנכרנת, גם לא אנשי קשר?
אנשי קשר כן
-
@מתושלח-הבבלי קיפ לא?
-
-
@מתושלח-הבבלי ובהמשך?
-
@מתושלח-הבבלי ובהמשך?
בהמשך יהיה מאות אפליקציות ב"ה
אם אין בעיה באפליקציה הזאת אז כנראה יהיה אותה גם..