שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש אז לנסות לאפס? או שיש מצב שזה יחסום לי את הפלאפון?
-
@אליעזר-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אז לנסות לאפס? או שיש מצב שזה יחסום לי את הפלאפון?
רוב הסיכויים שזה יחסום לך את המכשיר, במקרה הזה צריך להגיע אליי. אמרתי שיש סיכוי שזה לא יחסום לך את הפלאפון
-
@שניאור-שמח ניסיתי כרגע להתקין והסוללה עוד פעם לא מצליחה להיטען
-
@מומי11 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כדאי לתייג את @לא-מתייאש
-
השרשור תפס 1.0K תגובות מזל טוב
-
@מומי11 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זה משהו שאני לא מבין אותו, אפליקציה אפילו הכי גרוע שבעולם לא יכולה לגרום למכשיר לא להיטען, אלא אם כן משתמשת ברוט וזה וודאי לא הסיבה כאן. לדעתי זה לא קשור לקיידרואיד.
-
@לא-מתייאש אני מסכים איתך לגמרי וביחד עם זאת אני אובד עצות שברגע שאני שם את האפליקציה פשוט הסוללה נאכלת אני לא יודע איך להסביר את זה
נתחיל מהתחלה, איזה אנדרואיד, רשמי ? רוט?
-
@לא-מתייאש אנדרואיד רשמי בלי רוט
איזה גרסה ?
-
@לא-מתייאש 10
אני לא יודע, זה אמור לעבוד פיקס על המכשיר הזה, אוליי בגלל שהמסך תמיד דלוק ? אני עדיין לא יכול לתת עצות כי אני לא רואה קשר בין הדברים, אני לא שולט על טעינת הסוללה.
-
@לא-מתייאש אוקי יכול באמת להיות שהאפליקציה לוקחת קצת וכבל כבר לא תקין וזה מה שיצר את התסבוכת
קשה לי להאמין שהקצת הזה מונע טעינה.
-
@לא-מתייאש במצב שהכבל כבר לא טוב זה היה קריטי
מי אמר שהוא לא טוב
בדקת על מכשיר אחר? -
@נחמן-פלח הכבל קצת הרוס וכשחיברתי עוד מכשיר (יש לו כמה ראשים) הוא כבר לא הטעין כל כך גם שהטלפון היה כבוי ובנסיעה מבני ברק לאשדוד הלוך חזור הוא ברושי הטעין
אהה
ובאיזה קצב נגמרת הסוללה -
@לא-מתייאש @שניאור-שמח דבר ראשון תודה רבה על החסימה,
רציתי לשאול במסלול הכשר אם אני עושה הסרת wi-fi זה מסתיר אותו מהסטטוס בר או שזה רק משבית אותו ?
תודה רבה -
התקנתי על cubot pokt 3 ולא נותן לי להיכנס לחשבון גוגל שלי על אף שההתקנה עברה ללא כל תקלה
אשמח למענה
@שניאור-שמח @לא-מתייאש