בירור | מברגה חזקה וזולה
-
@emusic802 עושה את זה
@רפאל-858 כתב בבירור | מברגה חזקה וזולה:
בבקשה מי שיודע להמליץ לי מברגה זולה וחזקה כמו שעושה עבודה כמו ב ידידים חוזק לפתוח ברגים של רכב אומים ואם יש למשהו בעצמו להציע לי את שלו אשמח לקנות ג"כ צרו קשר
-
-
משהו יכול לקחת אחריות האם הדגם הזה פותח אומים כן או לא אם זה אמין או לא אני לוקח על עצמי אפרסם בהמשך
אני כל הזמן מתלבט אם להגיב כאן או לא
ואני עדיין לא סגור על עצמיאני בדעה שזול שווה זול, ואפילו פחות מזול
או, כמו שהגדיר את זה מר רוטשילד: אין לי כסף לקנות נעליים זולות....יש אנשים שאוהבים את הזול, אין להם כסף לקנות יקר, הם לא משתמשים בזה הרבה, רק כשהם צריכים פעם ב.. משהוא יש להם כלי זמין.
אני חולק על זה, כשאני צריך משהו לעשות ויש לי כלי דפוק / חלש/ לא מקצועי, אני מתעצבן,
אז מה עדיף? שלא יהיה בכלל או שיהיה זול?
אם אתה רוצה לעבוד עם זה קבוע, או שיהיה לגמ"ח, או שתוכל לבנות על זה שיש לך את הכלי הזה, אל תקנה זול, אתה תתחרט
אם אתה רוצה שיהיה לך בצד לכל צרה שלא תבוא... נקווה שזה לא יעשה לך צרה, אז אולי עדיף זול מכלום.בשורה תחתונה אם אתה הולך לעשות למישהו עבודה על סמך כלים זולים, אתה נופל
אני, קבוע כשאני הולך לעזור לאנשים, אני לוקח איתי את הכלים שלי על אף שאומרים לי יש לי מברגה, יש לי מקדחה, יש לי פלייר כזה וכלי כזה וכו', אני לא סומך על מה שיש להם ואני מביא לבד, מנסיון !!!!אם אתה רוצה בשביל לפתוח אומים של רכב במזדמן, כבר יתכן שעדיף מפתח ידני (רגלי), מאשר לשלם על משהו שספק יעשה את העבודה
[הכלים של המקצוענים מתחילים ב- 1100N על פחות מזה? נו נו..] -
@emusic802 מכיר די מקרוב דגם מעולה פותח אומים בכיף
@emusic802 כתב בבירור | מברגה חזקה וזולה:
@emusic802
ואני עדיין לא חוזר בי תקנה את זה
https://www.payngo.co.il/293488.html
ותרווה ממנה רק נחת -
@תלת-פאזי כתב בבירור | מברגה חזקה וזולה:
משהו יכול לקחת אחריות האם הדגם הזה פותח אומים כן או לא אם זה אמין או לא אני לוקח על עצמי אפרסם בהמשך
אני כל הזמן מתלבט אם להגיב כאן או לא
ואני עדיין לא סגור על עצמיאני בדעה שזול שווה זול, ואפילו פחות מזול
או, כמו שהגדיר את זה מר רוטשילד: אין לי כסף לקנות נעליים זולות....יש אנשים שאוהבים את הזול, אין להם כסף לקנות יקר, הם לא משתמשים בזה הרבה, רק כשהם צריכים פעם ב.. משהוא יש להם כלי זמין.
אני חולק על זה, כשאני צריך משהו לעשות ויש לי כלי דפוק / חלש/ לא מקצועי, אני מתעצבן,
אז מה עדיף? שלא יהיה בכלל או שיהיה זול?
אם אתה רוצה לעבוד עם זה קבוע, או שיהיה לגמ"ח, או שתוכל לבנות על זה שיש לך את הכלי הזה, אל תקנה זול, אתה תתחרט
אם אתה רוצה שיהיה לך בצד לכל צרה שלא תבוא... נקווה שזה לא יעשה לך צרה, אז אולי עדיף זול מכלום.בשורה תחתונה אם אתה הולך לעשות למישהו עבודה על סמך כלים זולים, אתה נופל
אני, קבוע כשאני הולך לעזור לאנשים, אני לוקח איתי את הכלים שלי על אף שאומרים לי יש לי מברגה, יש לי מקדחה, יש לי פלייר כזה וכלי כזה וכו', אני לא סומך על מה שיש להם ואני מביא לבד, מנסיון !!!!אם אתה רוצה בשביל לפתוח אומים של רכב במזדמן, כבר יתכן שעדיף מפתח ידני (רגלי), מאשר לשלם על משהו שספק יעשה את העבודה
[הכלים של המקצוענים מתחילים ב- 1100N על פחות מזה? נו נו..]כמו שאומרים: "יש לך מספיק כסף כדי לקנות זול?"...
-
@א-חבה
ניוטון זאת יחידת מידה למדידת כח
אם את הממש רוצה להבין תקרא כאן