עזרה | עזרה בביטול הזמנה בעליאקספרס
-
הזמנתי מוצר ואחרי שכבר קיבלתי מספר מעקב החלטתי לבטל.
בשלב הזה כבר אין כפתור ביטול הזמנה בדף של ההזמנה.
פתחתי מחלוקת ועכשיו קיבלתי מייל שאני צריך להגיב למחלוקת כי:
"AliExpress's decision: According to the shipping information, the package has been shipped out by the seller and it is in transit currently. Since your package is still in protection time, please be patience waiting for the package. Any new update of your package, we will keep you updated timely or you can simply track it by go to "My orders"-"All Orders" and click "Track order". If you have received the package, you are advised to cancel the dispute."
או בתרגום:
החלטת אליאקספרס: לפי מידע המשלוח, החבילה נשלחה על ידי המוכר והיא נמצאת כעת במעבר. מכיוון שהחבילה שלך עדיין נמצאת בזמן הגנה, נא להמתין בסבלנות לחבילה. כל עדכון חדש של החבילה שלך, אנו נעדכן אותך בזמן או שאתה יכול פשוט לעקוב אחריו על ידי עבור אל "ההזמנות שלי" - "כל ההזמנות" ולחץ על "עקוב אחר הזמנה". אם קיבלת את החבילה, מומלץ לבטל את המחלוקת.איך בכל זאת אני יכול לבטל את ההזמנה?
או לחילופין איך אני מגיב למחלוקת?
תודה -
@אלי123 כתב בעזרה | עזרה בביטול הזמנה בעליאקספרס:
@EBA השאלה אם להאמין לו
אל תבטחו בנדיבים בבן אדם... לא אני אמרתי.
-
אל תבטחו בנדיבים בבן אדם... לא אני אמרתי.
חחח
מישהו פה התנסה בהחזרה של חבילה לעליאקספרס?
-
@שלמה-ווייס כתב בעזרה | עזרה בביטול הזמנה בעליאקספרס:
@אלי123 כן, החזרתי כמה פעמים כשזה על חשבון עליאקספרס מקבלים תווית שילוח ואם זה על חשבונך אתה תצטרך לשלם בדואר, (פעם אחרונה החזרתי לוח אם עלה לי כ17 ש"ח ס"ה)
אה לא נורא.
זה עלה לי 350 שקל אז אם זה המחיר פחות או יותר זה שווה.אבל מה הפרוצדורה?
כשזה מגיע לארץ אני צריך לבקש כתובת מעליאקספרס? -
@שלמה-ווייס בהגשת בקשה הם לא מאפשרים לתת פרטים לפי מה שראיתי במוצר שביטלתי הם רק אומרים לחכות שהמוצר יגיע
-
@elazar כתב בעזרה | עזרה בביטול הזמנה בעליאקספרס:
@שלמה-ווייס בהגשת בקשה הם לא מאפשרים לתת פרטים לפי מה שראיתי במוצר שביטלתי הם רק אומרים לחכות שהמוצר יגיע
אכן, אך כתבתי שבשביל לקבל הוראות שילוח חזרה לאחר שהמוצר יגיע יש צורך לפתוח מחלוקת ויסבירו לו בדיוק מה לעשות