בקשת מידע | נזילת גשם ברכב דרך הדלת אפה שהוא מה עושים???
-
לי היתה בעיה דומה , שמתי זפת , אותו חומר שמישתמשים לאיטום גגות , זה תפס מצויין לפחות לחצי שנה .
-
@שלמה-f כתב בבקשת מידע | נזילת גשם ברכב דרך הדלת אפה שהוא מה עושים???:
@רפאל-858 שאלה
האם באמת הגומי רופף או קרוע? תבדוק טוב
נכון שהעצה הזו של הדבקה היא נכונה השאלה אם זה באמת מה שאתה צריך או שזה לגרד את אוזן ימין עם יד שמאל ואני אסבירכנ''ל לשים זפת קר יכול לתת מענה השאלה אם לא כדאי כבר שעובדים לטפל בשורש
אלא אם כן אתה מדבר על הבאגז' שכפי שאמרו לעייל זה לא כ''כ משנה
-
@שלמה-f
אם תוכל לפרט בדיוק איך עושים את העיקום אשלח ציור בהמשך לראות שהבנתי דבר שני בקטגוריות הפורום זה לא מופיע 'רכבים' יש דבר כזה ?תוכל לעשות לנו צילום מסך אשמח אני לא מוצא את זה
שוב לשאלה הראשונה אם תוכל לפשט את ההסבר לרמה של גן אולי ככה הבין תודה !! -
@רפאל-858
@שלמה-f כתב בבקשת מידע | נזילת גשם ברכב דרך הדלת אפה שהוא מה עושים???:@רפאל-858
ולעיניין שלשמו התכנסנו כאן, צריך לפתוח את הדלת לעמוד בצד הפנימי שלה לתת קונטרה (משקל נגד) עם פלג הגוף התחתון ולמשוך בעדינות!!!!!!!! אך בנחישות את הקורה העליונה לכיוונך. בעדינות כדי שלא תשבור את הקורה ואז לא רק בקארספורום יאמרו לך להחליף דלת ובנחישות כי זה לא באמתתפתח את הדלת הבעיתית פתח את החלון!!!!! עד הסוף ואז תעמוד בצד שפונה לפנים הרכב תתן עם פלג הגוף התחתון שלך קונטרה ועם הידים תתפוס את הקורה (המסגרת של החלון) ותמשוך לכיוונך (בעדינות) לא לעקם יותר מדאי כי אח''כ הדלת לא תיסגר טוב
לפי ה"מעקב" שביצעתי יש לך פריוס 2008 (צורה ישנה) נכון? כי אם יש לך סובארו אז אין קורה ואין מה לעקם
-
@יראת-שמים-0 כתב בבקשת מידע | נזילת גשם ברכב דרך הדלת אפה שהוא מה עושים???:
@שלמה-f ב"ה יש חיישן ויש מצלמה, כך שאין חשש.
תודה רבה!!!! הוספת לי ידע... (הייתי מוסיף לך אבל אני עדיין לא יכול)הופה, עכשיו אתה כבר יכול...
אה, כבר סימנת כל הכבוד!