בירור | טאבלט נט פרי עם Virtual Xposed
-
@אזולאי כתב בבירור | טאבלט נט פרי עם Virtual Xposed:
@בר-תקוה
היי אני בדיוק מתעניין בזה,
התקנתי עכשיו ובהמשך אעדכן אם נטפרי עובד חלק.
בתור התחלה תרגמתי את האפליקציה לעברית - https://mitmachim.top/post/716562 מוזמנים לנסות ולהנות.מה סיכמנו זה עובד או לא?!
-
@בר-תקוה
גם לי זה לא עובד כרגע,
שאלתי בכמה מקומות על זה ולא קיבלתי תשובה
יש לי שתי צדדים: האחד הוא שהבעיה היא אצלי, כמובן. והצד השני שהאפליקציה כבר מזמן לא נתמכת. (העדכון האחרון שלה נעשה בערך ב-2018)
זה הזמן לשאול את @sivan22 , האם אתה מכיר את הנושא?
האם תוכל ללמד אותנו איך משתמשים באפליקציה הזו,
או אולי להגיד אם יש אפליקציה מתאימה יותר...
מישהו אחר שיוכל לעזור גם כן, נודה לו מאוד. (לא מכיר את כל המתכנתים של הפורום בשם) -
@אזולאי מה שאני יודע זה שיש שלוש פתרונות לבעיה של תעודת אבטחה בנטפרי בטאבלטים:
- ווייפרי לאנדרואיד
- רוט ותעודה ברמת המערכת
- פתרון לכל אפליקציה בנפרד: לערוך את קובץ הAPK באופן כזה שיסמוך על תעודת אבטחה של המשתמש (לא עובד לכל האפליקציות)
פתרונות אחרים אני לא מכיר, וממבט שטחי לא נראה לי שvirtual Xposed הוא הפתרון, בגלל שהוא לא יכול לשנות שום דבר במערכת.
כדאי להבין שהרעיון של תעודת אבטחה הוא חשוב מאד מבחינת מערכת אנדרואיד, ולכן ככל שהגירסה של אנדרואיד גבוהה יותר כך ההגנה על זה חזקה יותר. -
@sivan22 כתב בבירור | טאבלט נט פרי עם Virtual Xposed:
@אזולאי מה שאני יודע זה שיש שלוש פתרונות לבעיה של תעודת אבטחה בנטפרי בטאבלטים:
- רוט ותעודה ברמת המערכת
כיום הפתרון שצריך לומר זה רוט + מודול תעודות ברמת מערכת
כיון שכרום לא סומך על תעודה ברמת מערכת
וייתכן מאד שהוא לא ישאר היחיד בזההכוונה שלא ניתן להסיר את הרוט כמו פעם
אלא מנהל הרוט חייב להישאר כדי לכבות את המודול באפליקציות מסויימות -
@sivan22 כתב:
לא נראה לי שvirtual Xposed הוא הפתרון, בגלל שהוא לא יכול לשנות שום דבר במערכת.
בהחלט, לא יכול לשנות את המערכת.
ולכן הרעיון הוא שאני לא צריך את המערכת של המכשיר עצמו, כי יש לי מכשיר וירטואלי שיש לו מערכת משלו.
אחר כך אני שם תעודת אבטחה בתוך המכונה הוירטואלית, ואת האפליקציות אני פותח מתוך המכונה גם כן - והם יסמכו על התעודה כי הם פועלות מתוך המכונה.
אני מנסה להבין, אולי אתה אומר: שאין לוירטואל אקספוסד מערכת פנימית אלא רק ניהול אפליקציות ולכן אין מקום שאליו נכניס את תעודת האבטחה?
במכונה וירטואלית אחרת, זה כן אפשרי? -
@אזולאי אני מסכים שרעיון כזה יכול אולי לעבוד בתאוריה, אבל כנראה המכונה הוירטואלית שם היא לא מושלמת. בכל אופן ניסיתי בפועל גם כן ולא עבד. אפשר לנסות מערכות וירטואליות שהן יותר שלמות. אבל אזהרה: אם זו ממש מערכת וירטואלית אז זה יעבוד ממש לאט.
ועוד נקודה למחשבה: צריך שהאפליקציה שהיא המערכת המארחת כן תתמוך בתעודות משתמש, אחרת לא הגענו לשום מקום.