Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@MOSHE אני חושב שזה קובץ הבוט אבל כדאי לחכות לאישור של עוד מומחים כאן
@sivan22 המדריך שכתבת פה רלוונטי? שם הפעולה היא הפוכה....
@MOSHE לא ראיתי שהוא מתייחס שם להסרה של twrp ע"י צריבה מחדש של הריקוברי
נכון רק ראיתי שהוא התייחס לזה שאכן הקובץ שנקרא BOOT דרכו פועלים. ועל הדרך הזכרתי אותו אולי הוא יעזור
האם זה התהליך?
@שלמה-ו מתברר שלהסיר את הרוט זה פשוט אבל זה לא יעזור לוויפרי אכן צריך להתקין ריקוברי חדש. מי יכול להדריך ולעזור?
דבר ראשון להוריד ולהתקין miflashproמכאן לעדכן אותו מתוכו. אחר כך להוריד דרכו את הגירסה האחרונה של הקושחה שמתאימה למכשיר שלך. בערך 2 ג'יגה הייתי מנחש. אבל בגירסת fastboot ולא recovery. ולצרוב דרך התוכנה בכרטיסייה miflash.
@sivan22 מה שהבאתי לא תואם? דבר שני הוא רוצה רק להסיר את הtwrp לא לצרוב גירסה מחדש לגמרי כי זה יוריד לו את התעודת אבטחה
@שלמה-ו מצאת איזה שהוא דרך לצרוב\להסיר TRWP בלי לפרמט את המכשיר?
@A0533057932 אני לא יודע בדיוק מה קורה בשיאומי אבל ברעיון צריך לצרוב רק ריקוברי
אכן כבר הסרתי את האחריות בתהליכים עד עכשיו.... @sivan22 התקנתי את ה miflashpro ואני לא רואה שם גירסה של רום שמתאימה ל MI PAD 4...
@sivan22 @A0533057932 זה יעזור אם אני יוריד מפה? מה בעצם אמורים לעשות דרך miflashpro ?