כמה טיפים שאולי לא ידעתם...
-
א. כשאתם מתקשרים לקו קולי כדוגמת קל קו, אתם צריכים להקיש כמה פעמים סדרות של ספרות, מס' תחנה, מס' אוטובוס וכו'. אפשר להכין מראש מספר שישלח את הנתונים בצורה אוטומטית. על כל שליחה של מספר אתם צריכים לכתוב לפני את האות P לדוגמא:
0722020200P1P01334#P3#
בפלאפון (דוגמא)
כך אתם מסדרים לעצמכם קיצורים לתחנות מסויימות, וכן לכל מיני קווים שצריכים להקיש מספרים קבועים.
אולי מוכר, יהיה יעיל למי שלא ידע.משהו דומה יש בפלאפונים של נוקיה. בתפריט האפשרויות באמצע שיחה יש "חיוג צלילי". רלוונטי במיוחד למקרה בו אתם מתבקשים להזין מספר פלאפון של מישהו, והוא קיים באנשי קשר ,פשוט תבחרו אותו והפלאפון ישלח אותו אוטומטי.
ב. למי שיש טלפון נייח בבית רק עם שיחות נכנסות, לדוגמא אני נמצא במקום קשה קליטה ועשיתי טלפון נייח רק עם שיחות נכנסות, וכשמישהו מתקשר אלי אני אומר לו שיחזור לטלפון הנייח, ולפעמים אני רוצה להוציא שיחה לקו תוכן מסויים וכאמור החבילה שלי בנייח כוללת רק שיחות נכנסות, ואני מעוניין לשמוע בתוך הבית ששם אין כלל קליטה בפלאפון הנייד. אז אני פשוט מתקשר מהפלאפון הנייד לקו המדובר, ומניח אותו במרפסת ששם יש לי כן קליטה, ומתקשר גם לטלפון הנייח ועושה שיחת ועידה, וכך אני יכול לשמוע בטלפון הנייח בתוך הבית. חשוב להדגיש כי כמובן לחצני התפריט של קו התוכן עובדים גם בטלפון הנייח שמחובר דרך השיחת וועידה.
אולי לא נראה לכם טיפ שימושי אבל בשבילי זה ממש הצלה. -
@מתחיל-מומחה אמר בכמה טיפים שאולי לא ידעתם...:
משהו דומה יש בפלאפונים של נוקיה. בתפריט האפשרויות באמצע שיחה יש "חיוג צלילי"
בc5 זה שליחת dtmf
-
-
@מישהו12 אמר בכמה טיפים שאולי לא ידעתם...:
בc5 זה שליחת dtmf
שזה אומר?
ככה קוראים לחיוג צלילי בסי5
-
משהו דומה יש בפלאפונים של נוקיה. בתפריט האפשרויות באמצע שיחה יש "חיוג צלילי". רלוונטי במיוחד למקרה בו אתם מתבקשים להזין מספר פלאפון של מישהו, והוא קיים באנשי קשר ,פשוט תבחרו אותו והפלאפון ישלח אותו אוטומטי.
לא הבנתי. מה עושים ומה זה אמור לעשות?