בקשה | אני זקוק לאפליקציה של ידידים מתנדבים
-
@צור אפרופו זה, מי שרוצה להתנדב בידידים ולא רוצה סמארטפון, יש אפשרות להשיג מכשיר שחסום לגמרי להכל מלבד האפליקציה הזו, זה עולה 170 ש"ח, מסובסד למתנדבים.
-
@צור אפרופו זה, מי שרוצה להתנדב בידידים ולא רוצה סמארטפון, יש אפשרות להשיג מכשיר שחסום לגמרי להכל מלבד האפליקציה הזו, זה עולה 170 ש"ח, מסובסד למתנדבים.
-
@מומי11 כתב בבקשה | אני זקוק לאפליקציה של ידידים מתנדבים:
@EBA איפה משיגים את המכשיר הנל?
-
-
@EBA כתב בבקשה | אני זקוק לאפליקציה של ידידים מתנדבים:
אפשר עוד פרטים?
@MGM-IVR כתב בבקשה | אני זקוק לאפליקציה של ידידים מתנדבים:
אפשר עוד פרטים?
זה מכשיר סמסונג, אנדרואיד 7, גודל 5.8 אינצ', מה עוד?
שלח מייל a0504133851@gmail.com -
הקפצה לרגל יציאת האפליקציה החדשה, זה הקישור מגוגל פליי:
https://play.google.com/store/apps/details?id=il.org.startach.theplatform.android.yedidim
משום מה באתרים הרגילים של הורדת קובץ אי פי קיי מקישור גוגל פליי אי אפשר להוריד את זה, מי שיכול לארגן את ה-apk של זה אשמח מאוד.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות