בקשת מידע | רקעים מתחלפים בשלחן העבודה
-
אכן זה אפשרי חלקית גם בווינדווס 10: לחיצה שמאלית על העכבר על שולחן העבודה, בחירה ב"התאם אישית", לאחר מכן לחיצה על"רקע", שם תבחר "תמונה", "צבע מלא" או "הצגת שקופיות".
"הצגת שקופיות" היא רצף של תמונות שיהיו רקעים לשולחן העבודה שלך, יעברו בזמן שאתה תבחר, אך הבעיה היחידה היא שהתמונות צריכות להיות תמונות שלך מהמחשב שלך ולא רקעים מובנים של ווינדווס. -
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | רקעים מתחלפים בשלחן העבודה:
יש בווינדוס 10 אפשרות של ערכות נושא
וניתן להגדיר כל כמה זמן תתחלף תמונה
אני מאמין שאפשר ליצור מתמונות שלי ערכת נושא כזו - לא יודע איך בדיוק
אפשר להוריד (גם בנטפרי) ערכות נושא ממייקרוסופט סטור@שאול-208 אכן זה מה שכתבתי
-
@ejay כתב בבקשת מידע | רקעים מתחלפים בשלחן העבודה:
@יעקבב-0
לחץ על סמל של הווינדוס ובנוסף על R
בחלון שנפתח תדביק את זה
shell:::{ED834ED6-4B5A-4bfe-8F11-A626DCB6A921}
לחץ אישור ובחלון שנפתח תלחץ על desktop background@ejay עשיתי זאת, יש שם כמה ערכות נושא של תמונות. הם מתחלפות?
-
@יעקבב-0 מצאתי את הפתרון הסופי: אתה לוחץ על מקש הווינדווס ובנוסף על מקש ה"R". לאחר מכן אתה מדביק את הטקסט הזה בחלון שנפתח בתחתית הימנית של המסך: shell:::{ED834ED6-4B5A-4bfe-8F11-A626DCB6A921}
לחץ על "אישור".
לאחר מכן לחץ על אחד מבין הערכות נושא שנמצאות שם. (אצלי זה 2: ערכת נושא "ווינדווס 10" - קבוצת תמונות רקע של נופים מתחלפים, ערכת נושא של "פרחים" - קבוצת תמונות של פרחים.)
(אני לדוגמא בחרתי ב"פרחים")
כעת, שים לב שבתחתית הימנית של החלון מופיעה לך "רקע שולחן העבודה" עם ערכת הנושא שבחרת. (ראה בתמונה המצורפת) לחץ על הקישור שם.כעת יפתח לך חלון ההגדרות:
שים לב ששקופית התמונות היא כעת ערכת הנשוא שבחרת. אתה יכול לשנות את מהירות החלפת התמונות (ראה תמונה).
בהצלחה!