בירור | מחיקת תתי תיקיות תוך שמירה על הקבצים
-
@מישהו12 כתב בבירור | מחיקת תתי תיקיות תוך שמירה על הקבצים:
לא יודע כמה אנשים נתקלו בצורך הזה.
יש לי תיקיה. בתוכה עשרות תיקיות עם שמות רנדומליים, בתוך כל אחת מהם קובץ אחד עם שם רנדומלי (נוצר ע"י תוכנה מסויימת).
אני רוצה שכל הקבצים יהיו בתיקיה אחת.
יש דרך פשוטה חוץ מלעשות את זה ידנית?נתקלתי בזה הרבה, הוצרכתי לעבור ידנית אחד אחד, אשמח גם כן לשמוע אם קיימת צורה פשוטה לעשות את זה.
(מה שכן שמתי לב, שאם יש לך קובץ בתוך תיקיה בתוך תיקיה ושמות התיקיות זהות, ואתה מעתיק את התיקיה הפנימית עם הקובץ למיקום של החיצונית, החיצונית הקודמת נמחקת אוטומטית, ולא נשארת לך תיקיה ריקה, והוא לא שואל אותך אם למזג תיקיה). -
-
@אביי כתב בבירור | מחיקת תתי תיקיות תוך שמירה על הקבצים:
@מישהו12 אוכל לכתוב לך סקריפט פייתון שיעשה את זה בעז"ה, אבל זה יהיה רק מאוחר יותר בלילה, רלוונטי?
@מישהו12 מצורף, שים לב שזה יעבוד גם על תתי תתי תיקיות וכו' עד סוף כל הדורות, וכן תיקיית היעד נוצרת אוטומטית במידה והיא לא קיימת
import os import shutil def copy_files(src_folder, dest_folder): for foldername, subfolders, filenames in os.walk(src_folder): for filename in filenames: src_file = os.path.join(foldername, filename) dest_file = os.path.join(dest_folder, filename) shutil.copy2(src_file, dest_file) source_folder = input("Enter the source folder: ") destination_folder = input("Enter the destination folder: ") if not os.path.exists(destination_folder): os.makedirs(destination_folder) copy_files(source_folder, destination_folder) print("Files copied successfully!")
מקומפל GroupFolders.exe
-
@תלת-פאזי כתב בבירור | מחיקת תתי תיקיות תוך שמירה על הקבצים:
@מישהו12 תעשה בתוך התיקיה הכללית חיפוש של הקובץ הרציונלי, כך שימצא את כל הקבצים מתוך כל התתי תיקיות, ואז בתוצאות החיפוש תעשה העתק/ גזור- הדבק
יותר פשוט: ניתן לחפש . ואז להעתיק את כל הקבצים שנמצאו בחיפוש. אין פשוט מזה.
@מישהו12 היה על זה דיון נרחב בפורום בעבר, נסה לחפש.
בכל מקרה, זה די פשוט לביצוע גם כסקריפט באט.
(קצת יותר פשוט מפייתון, למעשה ניתן להריץ את זה בשורה אחת)set source="הכנס נתיב תיקית מקור" set target="הכנס נתיב תיקית יעד" for /r %source% %%i in (*) do move "%%~i" "%folder%"
לא ניסיתי בעצמי, כדאי שתבדוק את הסקריפט לפני שאתה משתמש בו
-
@pythoni כתב בבירור | מחיקת תתי תיקיות תוך שמירה על הקבצים:
גם אני נתקלתי בבעיה הזו אז השתמשתי במסדר ההורדות שיש פה בפרום ועבד מעולה מומלץ למי שלא רוצה להתקין פייתון
בשביל זה הבאתי גם קובץ מקומפל
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1700594879283-groupfolders.exe.
@NH-LOCAL כתב בבירור | מחיקת תתי תיקיות תוך שמירה על הקבצים:
בכל מקרה, זה די פשוט לביצוע גם כסקריפט באט.
(קצת יותר פשוט מפייתון, למעשה ניתן להריץ את זה בשורה אחת)ועדיין אני מעדיף את פייתון עשרות מונים, לדעתי הביצועים שלה עדיפים, העובדה שהיא חוצת פלטפורמות, שלא לדבר על הבחינה הפונקציונלית והנראות המזעזעת שלי לפחות גורמת להסתכל פעמיים על כל שורה כדי להבין למה היא מתכוונת..
ספציפית, אני לא מייבין בסקריפטי bat כמוך , נטשתי את זה מהר מאוד לטובת פייתון והלאה, ככה שאת מה שאתה רץ לעשות בbat אני רץ לעשות בפייתון.. (אני כותב את זה כברירת מחדל בvsc ככה שזה רץ בילד אין..)
הייתי ממליץ (ושמח שאחד עם ראש כמוך יצטרף למועדון) שתלמד לפחות פייתון, זה לא מסובך בכלל..
-
@pythoni כתב בבירור | מחיקת תתי תיקיות תוך שמירה על הקבצים:
גם אני נתקלתי בבעיה הזו אז השתמשתי במסדר ההורדות שיש פה בפרום ועבד מעולה מומלץ למי שלא רוצה להתקין פייתון
זה סקריפט שיצר @NH-LOCAL, נמצא כאן וכאן, בשניה הוא מסדר לך את כל התיקיה בלי שום התקנות וכו'.
-
בשביל זה הבאתי גם קובץ מקומפל
אביי - אתה ספציפית מספיק ותיק ומוכר. אז אני סומך עליך בעיקרון.
אבל אני לא רץ להוריד exe מהפורום, ואני ממליץ ככה לכולם. בטח שסיפקת את קוד המקור בפייתון - שאני יכול לקרוא ולהבין חלקית - ולשלוח לChatGPT שיגיד לי.אני לא חושד בך אישית חלילה, אני רק באופן כללי מאוד זהיר בהרצה של קבצים...
-
הייתי ממליץ (ושמח שאחד עם ראש כמוך יצטרף למועדון) שתלמד לפחות פייתון, זה לא מסובך בכלל...
אני אישית מקודד בפייתון קרוב לשנתיים... אם תשים לב לפעילות שלי כאן ובגיטאהב, תוכל להבחין שמזמן נטשתי את השימוש בבאט. (ואין ספק, אין על פייתון מכל בחינה)
ספציפית, אני לא מייבין בסקריפטי bat כמוך , נטשתי את זה מהר מאוד לטובת פייתון והלאה, ככה שאת מה שאתה רץ לעשות בbat אני רץ לעשות בפייתון.. (אני כותב את זה כברירת מחדל בvsc ככה שזה רץ בילד אין..)
במשימה פשוטה כמו זו, אין ספק שיש יתרון עצום לבאט. זה נייד, קטן, קוד פתוח, לא דורש קמפול. וכמו שאתה רואה - לוקח שורה אחת בלבד...
-
@מישהו12 בשביל זה יש מחשב וחשבונות לעבודה, ומחשב אישי נפרד ללא שטויות
אני לא עובד יש לי רק את הלפטופ שלי
אה, וגם אנטיוירוס טוב ומעודכן ללא פריצות/החרגות
כמובן! ESET Internet Security רישיון מקורי...
אבל גם הוא לא קוסם -