בעיה | התרגום שלא תרגם
-
@נחמן-פלח כתב בבעיה | התרגום שלא תרגם:
@Ykingsmart מפחד שירדו לו הצופים בטלגרם
||הוא עוד בנה על פרסומות|| 🤪
-
@אזולאי @Ykingsmart מפחד שירדו לו הצופים בטלגרם
שמח לבשר לך שהחודש זה החודש ה22(!) מאז שעזבתי ב"ה את האינטרנט הארור ועברתי לנטפרי!
עדיין עושה רושם שאני פעיל בטלגרם? אולי... מי שיכנס לטלגרם יבין שטעהסתם לרעיון, כל מה שהצטרפתי לפורום זה בגלל שהייתי בשלבי עזיבה של האינטרנט, חיפשתי לכסות את החלל כדי שלא אתפתה לזה שוב, זה הסיבה שקיבלתם קצת מהדברים שתירגמתי והעליתי...תודה לבורא עולם.
-
@אזולאי כתב בבעיה | התרגום שלא תרגם:
@Ykingsmart
תוכל להדריך על הנושא - איך מתרגמים אפליקציה?
אני יודע שזה לא על רגל אחת וזה שעות של השקעה
אבל כדי שנדע מה הצורה הטובה יותר לעשות את זההמדריכים בפורום מעולים, מה שכן כדאי לעבור אחרי התרגום על הסטרינגים, להבין את הראש של גוגל, להבין מה צריך לכתוב במקום כל מיני תרגומים יפים שגוגל מתרגמת, וזהו בעיקרון... נסיון בכביש עושה את הנהג מוצלח יותר.
-
@Ykingsmart אשריך אשריך אשריך אשריך ולגבי הסטרינגים יש עוד דברים שתוכל להחכים אותנו?
-
@אזולאי כתב:
גוגל טרנסלייט
@נחמן-פלח כתב:
זה תרגום ידני, אני צריך אוטומטי.
אלא אם כן אתה מכיר אפליקציה שאני מסמן טקסט לוחץ על תרגום וזה מתרגם במסך כמו בדפדפןתראה איזה מהיר זה
screen-20231124-100643.mp4
כמובן שתרגום אוטומטי הוא מהיר יותר, אבל אם אתה רוצה משהו איכותי, זה הצורה. -
אבל יש בעיה בשמירה בסוף זה לא שומר
זה בגלל שאין רוט.
כמו שהוא כותב לך: קודם תעתיק את האפליקציה לכרטיס זיכרון, או לפחות לאחסון - זאת אומרת לתיקייה download / הורדות ורק אז תערוך את הסטרינג.mt manager לא שומר לך?
זאת כבר בעיה
לי הוא שומר מעולה
האמת, בשימוש הראשון מיד אחרי התרגום הכל היה לי עברית .
אבל אחרי שסגרתי ופתחתי זה חזר לאנגלית...
נבדוק את זה
עריכה:
בדקתי את זה הרגע, נשמר מעולה
screen-20231124-105403.mp4 -
-
@Ykingsmart כתב
המדריכים בפורום מעולים, מה שכן כדאי לעבור אחרי התרגום על הסטרינגים, להבין את הראש של גוגל, להבין מה צריך לכתוב במקום כל מיני תרגומים יפים שגוגל מתרגמת, וזהו בעיקרון... נסיון בכביש עושה את הנהג מוצלח יותר.
תודה רבה.
וגם שמח איתך על ההישג הגדול בהרחקה מטלגרם.
מעריך מאדאני מתרגם עכשיו את האפליקציה מ''ט מנג'ר, יש טעם בזה?
זאת אומרת, אני חושש שיש להם איזו הגנה רצינית על האפליקציה מפני עריכה, מה שיגרום שכל העבודה תהיה לחינם.
יש לך איזה נסיון איתם? -
@Ykingsmart כתב בבעיה | התרגום שלא תרגם:
שמח לבשר לך שהחודש זה החודש ה22(!) מאז שעזבתי ב"ה את האינטרנט הארור ועברתי לנטפרי!
שאפו ענקקק חבל שאפשר רק לייק אחד
-
@אזולאי כתב בבעיה | התרגום שלא תרגם:
@Ykingsmart כתב
המדריכים בפורום מעולים, מה שכן כדאי לעבור אחרי התרגום על הסטרינגים, להבין את הראש של גוגל, להבין מה צריך לכתוב במקום כל מיני תרגומים יפים שגוגל מתרגמת, וזהו בעיקרון... נסיון בכביש עושה את הנהג מוצלח יותר.
תודה רבה.
וגם שמח איתך על ההישג הגדול בהרחקה מטלגרם.
מעריך מאדאני מתרגם עכשיו את האפליקציה מ''ט מנג'ר, יש טעם בזה?
זאת אומרת, אני חושש שיש להם איזו הגנה רצינית על האפליקציה מפני עריכה, מה שיגרום שכל העבודה תהיה לחינם.
יש לך איזה נסיון איתם?פעם ניסיתי תרגום ידני, וזה נתן
יש כזה כבר מתורגם בפורום למיטב זכרוני, משמע שאפשר, אבל אם כבר יש אז למה תטרח...