בעיה | התרגום שלא תרגם
-
שלום לכולם אני תרגמתי את האפליקציה של האוזניות של jbl ומישום מה אני נכנס לאפליקציה וזה נשאר באנגלית מתסכל מאוד כיוון שעברתי על הסטרינגים אחד אחד והייתי צריך לטפל בחלק מהם מדובר ב1638 סטרינגים מצורף קישור לדרייב לאפליקציה כיוון שהיא כבדה (84 מגה) לאפליקציה שאמורה להיות מתורגמת למי שמוצא את הבעיה אשמח מאוד אם מישהו יאיר את עיני לבעיה ולכוראה הסטרינגים מתורגמים
-
-
@נחמן-פלח כתב בבעיה | התרגום שלא תרגם:
אבל יש בעיה בשמירה בסוף זה לא שומר
זה בגלל שאין רוט.
כמו שהוא כותב לך: קודם תעתיק את האפליקציה לכרטיס זיכרון, או לפחות לאחסון - זאת אומרת לתיקייה download / הורדות ורק אז תערוך את הסטרינג.mt manager לא שומר לך?
זאת כבר בעיה
לי הוא שומר מעולה
האמת, בשימוש הראשון מיד אחרי התרגום הכל היה לי עברית .
אבל אחרי שסגרתי ופתחתי זה חזר לאנגלית...
נבדוק את זה
עריכה:
בדקתי את זה הרגע, נשמר מעולה
screen-20231124-105403.mp4 -
@נחמן-פלח נמצאה הבעייה כיוון שלא היה באפליקציה שפה עברית אז הוא לא נתן את האפליקציה בעברית מה עשיתי לקחתי את הקובץ המתורגם ושמתי אותו בתיקייה values התיקייה ברירת המחדל שבמידה וסטרינג חסר אז זה לוקח את הסטרינג מהתיקייה הזאת ובכל אופן האם מישהו יודע בסיטואציה כזאת איך אני מוסיף את השפה העברית בלי לוותר על האנגלית תודה רבה
עריכה למי שמעוניין באפליקציה המתורגמת שיגיד כאן -
@אביי כתב בבעיה | התרגום שלא תרגם:
ובככל תמיד עדיף להחליף את הערבית שאז הרבה פעמים זה מטפל גם בRTL..
את הערבים עדיף להחליף ביהודים. ובא נעצור כאן. לפני שאני פותח פה במקרה הזה טקסט.נ.ב עדיף יותר למחוק אותם.
כן אבל במידה שאני רוצה להשאיר את השפות הקיימות לצורך העניין זה רק לדעת
ואגב מה זה RTL -
ואגב מה זה RTL
right to left, צורת העימוד של הכתב מימין לשמאל כבעברית וערבית לדוגמה, בשונה מאנגלית ומרבית השפות כיום שנכתבות משמאל לימין..
-
-
-
שלום לכולם,
תרגמתי את האפליקציה של האוזניות JBL ומשום מה, אני נכנס לאפליקציה וזה נשאר באנגלית.
אשמח מאוד אם מישהו יאיר את עיני מה הבעיה
לכאורה הסטרינגים מתורגמים?!בא נתייג את @Ykingsmart המומחה, אולי תוכל לתת לנו מהניסיון איך לתרגם
מ''ט מנג'ר עדכני
בבקשה: MT Manager_2.14.2.apk
-
@אזולאי אם תוכל להעלות סירטון איך להשתמש בזה זה יעזור כי סינית אני מבין אנגלית לא
תרגם אותו עם APK TOOL M .
למעשה, היה פה בפורום סרטון הדרכה מפורט שבעזרתו תרגמתי כבר אפליקציה.
https://mitmachim.top/post/302588
יתכן שזה לא יעבוד על כל אפליקציה, נבדוק את זה