מדריך | איך מחזירים את שורת ההורדות לכרום, בגירסה האחרונה
-
איך להחזיר את שורת ההורדות, לאחר שהשיטה הקודמת שהביאו כבר לא עובדת
בעקבות שגוגל הסירו את שורת ההורדות מדפדפן כרום והעבירה אותם לסמל הורדות נפתח בחלק העליון של הדפדפן ליד לחצן התוספים.
נכון שכבר היה מדריך איך מחזירים את שורת ההורדות, אבל לאחר אחד העדכונים האחרונים הפתרון הזה כבר לא עובד.
אז הנה פתרון נוסף. מקווה שהוא יישאר לתמיד.לוחצים קליק ימני על הקיצור דרך של דפדפן Chrome, ובוחרים במאפיינים,
עוברים לכטיסייה קיצור דרך, וביעד מוסיפים את השורה המסומנת (אחרי מה שכבר רשום + רווח) ומאשרים, וסוגרים את הדפדפן, ומפעילים מחדש מהקיצור דרך
שורת הפקודה שיש להוסיף בסוף הפקודה שכבר קיימת (לאחר שעשיתם רווח)
--disable-features=DownloadBubble
בדרך כלל אפשר גם להחליף גם את כל השורה, (למעט מי שמותקן אצלו בסיפרייה אחרת)
"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disable-features=DownloadBubble
אפשרות נוספת יותר קלה, פשוט להחליף את הקיצור דרך שלכם בקיצור דרך שהעלתי Google Chrome.lnk
קיצור דרך רגיל יורד בדר"כ בצורה לא טובה עם שם אחר , אז הוספתי גם קובץ זיפ Google Chrome.zip
צריך רק לסגור את הדפדפן, ולהפעיל מחדש עם הקיצור דרך החדש.עד כאן (למעט השיטה הראשונה) זה לרוב המחשבים, ולכל מי שיש ווינדוס 11, למי שיש מערכת הפעלה 32bit (x86) , בדר"כ במחשבים ישנים, ההדרכה בפוסט הבא.
-
למחשבים ישנים, עם מערכת הפעלה של 32bit (x86)
אם רוצים להחליף את כל השורה, או להחליף קיצור דרך, למעט את השיטה הראשונה (שמוסיפים פקודה בסוף השורה הקיימת)
החלפת כל שורת היעד
"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disable-features=DownloadBubble
החלפת הקיצור דרך שלכם
Google Chrome (x86).zip
Google Chrome (x86).lnkלפעמים גם במערכת הפעלה וכרום של 64 ביט, הכרום נמצא בתקייה הזאת של 32 ביט:
C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe -
אני מנסה לעשות את ההצעה הנ''ל, אך קופץ לי חלון שגיאה.
-
@b0504139090
איזה שיטה?
אם אתה מדבר על הראשונה אולי הטקסט לא נכנס במקום, לפעמים יש קושי להדביק טקסט במקום הנכון אם הכיוון קריאה מימין לשמאל,
או שלא עשית רווח לפני.
בכל מקרה אתה יכול גם להחליף את כל השורה
-
עכשיו ניסיתי לפי השיטה האחרונה ולפי גירסה למחשבים ישנים.
גם הורדתי בוהרדה את ה ZIP , וגם העתקתי את כל השורה ליעד בקיצור דרך.
וזה נפתח והכל בסדר.
אבל עדיין לא פותר לי את בעיית ההורדות. -
@b0504139090
כדי שזה יעבוד, צריך קודם לסגור את כל החלונות של כרום בכל החשבונות הפתוחים וכן בכל המשתמשים שפתוחים במחשב. -
@b0504139090
אתה רוצה שליטה מרחוק? -
כן. תודה.
-
שלחתי לך מייל
shlomo1595@gmail.com -
התברר שלא היה סגור לגמרי הכרום ולכן זה לא עבד
כעת זה עובד מושלם.
תודה רבה !! -
בהמשך לנ''ל.
יש לי בעייה עם זה כשהמחשב נכבה, וכשאני מפעיל אותו מחדש, אז חוזר למצב קודם שההורדות לא יורדות ללמטה.
מה עושים שזה יישאר קבוע במצב זה ?