בירור | נגן המנגן קאמרה פרו
-
@tehilab לשאלתך 550 ₪ אני קניתי את אחד כזה אחד הנגנים הדפוקים מגיע לאזור ה50 אחוזים טעינה קורס לאפס הלכתי אל אליהם ואמרו לי שהם צריכים לבדוק את זה בדק ראו שצדקתי והחזירו לי כסף אח"כ הלכתי לענק הסלולר ובעל החנות אמר לי שיש את זה בחלק מהנגנים (קניתי את הנגן דרך דיו פרינט שמה השירות הרבה יותר טוב אומנם טירטרו אותי לא באשמתם הם בסך הכל היו צרכים לבדוק את זה) קח בחשבון שאם יש לך את הבעייה הזאת אתה צריך לשבור תראש עד שיסכימו להחליף/להחזיר אני הלכתי אליהם 5 פעמים ואני גר במרחק 35 דקות הליכה מהירה בכול אופן כל הסדרה של המנגן דפוקה לא ממליץ (היה לי גם את המנגן פרו דפוק לא פחות מהקמארה) אני ממליץ על הסופר סטאר.
ולשאלתך השניה הם היבואנים של סדרת המנגן -
יש לי את המנגן פלוס כבר כמעט שנה ומאוד נהנית ממנו רק אני רוצה לגוון. בעיה אחת שיש לי בנגן הזה שכמה זמן אחרי שקניתי אותו נהרס לי השקע של האוזניות ותיקנתי וכנראה הכנסתי אוזניות לא טובות וזה נהרס עוד פעם. אני רוצה לשאול אם יש עוד מישהו שזה קרה לו כי גם אחותי קנתה את זה וגם לה זה נהרס, ובנוסף הבעיה עם הבלוטוס, שזה לא נורא בסופו של דבר יש את האוזניות של שיאומי שהן מאוד טובות (דגם redmi.)
-
@נחמן-פלח כתב בבירור | נגן המנגן קאמרה פרו:
@tehilab לשאלתך 550 ₪ אני קניתי את אחד כזה אחד הנגנים הדפוקים מגיע לאזור ה50 אחוזים טעינה קורס לאפס הלכתי אל אליהם ואמרו לי שהם צריכים לבדוק את זה בדק ראו שצדקתי והחזירו לי כסף אח"כ הלכתי לענק הסלולר ובעל החנות אמר לי שיש את זה בחלק מהנגנים (קניתי את הנגן דרך דיו פרינט שמה השירות הרבה יותר טוב אומנם טירטרו אותי לא באשמתם הם בסך הכל היו צרכים לבדוק את זה) קח בחשבון שאם יש לך את הבעייה הזאת אתה צריך לשבור תראש עד שיסכימו להחליף/להחזיר אני הלכתי אליהם 5 פעמים ואני גר במרחק 35 דקות הליכה מהירה בכול אופן כל הסדרה של המנגן דפוקה לא ממליץ (היה לי גם את המנגן פרו דפוק לא פחות מהקמארה) אני ממליץ על הסופר סטאר.
ולשאלתך השניה הם היבואנים של סדרת המנגןאגב אם דברת על סופר סטאר.המנגן קאמרה פרו הרבה יותר ברמה מהסופר סטאר המנגן הוא אנדראויד 8.1 יש לו מצלמה כמעט כל משחק הוא מתקין יש לו 16 ג'גה והסוללה שלו קורסת ב50% וסופר סטאר הוא אנדרויאד 4 ויש לו סוללה חלשה ויורדת מאוד מהר לא פחות מהמנגן ופשוט הוא לא קורס לך בפנים כמו המנגן היה לי את שניהם מהמנגן אני הרבה יותר נהנה
-
@המפותח עם כל הכבוד לנגן המנגן ולאנדרואיד המפותח שלו הסופר סטאר אומנם בגרסה הן פחות אבל באיכות הטכנית הוא הרבה יותר היה לי שתי סופר סטאר כיום עברתי לטלפון אז אני לא צריך נגנים לאחותי יש גם נגן סופר סטאר טוב אין על מה להתווכח הבחירה של הקונה אנחנו יכולים להמשיך להתווכח עד מחר אם אתה רוצה נעשה את זה בצ׳אט
-
@נחמן-פלח כתב בבירור | נגן המנגן קאמרה פרו:
@המפותח כן s92250717@gmail.com תשלח ל הודעה וכשאוכל אחזור אליך
בצחוק לא התכוונתי אפשר גם בלי להתווכח