מתי קובץ הmenusettings.xml מתעדכן
-
@אחד-מאנש אמר במתי קובץ הmenusettings.xml מתעדכן:
@yos כן מדובר בכשר (כבר כתבתי שהבעיה שאין לי עכשיו בלוטוס במחשב ואני לא יכול עוד פעם להכניס את הקובץ הנ"ל)
האורגינל או שמתחבר למחשב?
-
בפלאפון עצמו יש לי את הקובץ הזה פעמיים אז מחקתי אחד מהם ואז זה נמחק לי מהתפריט הראשי (דהיינו שהקישור לתפריט הראשי היה לקובץ הזה )
אם הבנתי את השאלה נכון - צריך לוודא שהסיומת של הקובץ החדש זה xml באותיות קטנות, כי אם זה בגדולות הוא לא מחליף את הקובץ. (ככה היה אצלי).
-
@זונדל-גרנד אמר במתי קובץ הmenusettings.xml מתעדכן:
@yos כן מדובר בכשר (כבר כתבתי שהבעיה שאין לי עכשיו בלוטוס במחשב ואני לא יכול עוד פעם להכניס את הקובץ הנ"ל)
האורגינל או שמתחבר למחשב?
האורגינל (ואני מחבר אותו עם בלוטוס למחשב)
-
@ntz אמר במתי קובץ הmenusettings.xml מתעדכן:
בפלאפון עצמו יש לי את הקובץ הזה פעמיים אז מחקתי אחד מהם ואז זה נמחק לי מהתפריט הראשי (דהיינו שהקישור לתפריט הראשי היה לקובץ הזה )
אם הבנתי את השאלה נכון - צריך לוודא שהסיומת של הקובץ החדש זה xml באותיות קטנות, כי אם זה בגדולות הוא לא מחליף את הקובץ. (ככה היה אצלי).
לא הבנתי
-
@ntz הבעיה של @אחד-מאנש הוא שאחרי שהחליף את התפריט מחק את הישום שאליו הוא מופנה, ועל זה נכתב בפורום שהתפריט מתעדכן בהפעלה הראשונה אחרי השינוי, כך שנראה שאין פיתרון חוץ מלהחליף את התפריט שוב
ועיין כאן בסוף המדריך https://mitmachim.top/topic/15/יישומים-הכנסת-יישומים-ופעולות-נוספות-בקובץ-menusettings -
@ntz אמר במתי קובץ הmenusettings.xml מתעדכן:
@דוד-5555 ומה הבעיה להעתיק ממכשיר אחר?
אם זה יעזור אעלה לכאן.אני לא צריך ממכשיר אחר כי אם אני אתחבר דרך הבלוטוס למחשב אני יכול להוציא את הקובץ שלי ולהכניס אותו בחזרה ובאמת חבל שאני לא יכול להתחבר למחשב (ומאוד מעניין אותי מתי הקובץ מתעדכן כי הרי כשאני יכניס עוד הפעם את אותו קובץ הרי הוא ישתנה אז מתי הפאלפון קולט שהוחלף פה קובץ)