עזרה | דיסק אונקי KINGSTON 1TB לא עובד
-
יש לי דיסק אונקי שמחולק לשלוש מחיצות ואני לא מצליח לגשת לחומר,
יש בו בעיה מוזרה שכשאני מחבר אותו, סייר חושב הרבה זמן ובסוף מביא לי את כל המחיצות אבל לא מראה מה גודל כל מחיצה מה שכן הוא מזהה שבאחד המחיצות ביטלוקר מופעל, וכן אי אפשר להכנס לדיסק (וכשמנסים הרבה פעמים הסייר קורס (נהיה מסך לבן) עד שמוציאים את הדיסק) וכן כל תוכנה שצריכה את הדיסק לא מצליחה לפעול (כלומר חושבת אין סוף זמן) כשהדיסק מחובר (כמו everything וניהול דיסקים ואפילו בשורת הפקודה כשכתבתי cd h:)
משהו מוזר שמנהל המשימות כן מביא את הדיסק וכותב שהוא על 100% והקריאה / כתיבה עומד על 0, עריכה: בדקה הראשונה יש כמה שניות שזה על 5-8 קריאה / כתיבה.
וכשאני מוציא את הדיסק מיד everything וניהול דיסקים ממשיכים לפעול, ווינדוס מקפיץ לי הודעה בטל את נעילת כונן E (יש עליו ביטלוקר,)
יש מה לעשות?
(תמיד @משחזר-מידע אומר שאם לא מזוהה בניהול דיסקים אין מה לעשות ברמה הביתית, אבל כאן זה לא שזה לא מזוהה אלא לא נפתח בכלל)
@משחזר-מידע @מתכנת-חובב ושאר המומחים אשמח מאוד לעזרה. -
@משה-מזרחי כתב בעזרה | דיסק אונקי KINGSTON 1TB לא עובד:
ציין בבקשה דגם של הדיסק
Kingston DataTraveler Max
דיברו עליו כאן -
@משה-מזרחי כתב בעזרה | דיסק אונקי KINGSTON 1TB לא עובד:
הייתי מנסה על מערכת הפעלה שאינה ווינדוס
לדוגמא להעלות סרגיי ולבדוק את זה שםניסיתי עם סרגיי (דרך MediCat) והיתה אותה בעיה, רואים את הכונן אבל סייר נתקע וניהול דיסקים לא הצליח לרענן,
היו מחשבים שסייר קרס (כלומר נהיה מסך שחור ושורת המשימות נעלמה) עד שהוצאתי את הדיסק והכל חזר.
יש מצב שזה וירוס?
-
-
@טכנופוב כתב בעזרה | דיסק אונקי KINGSTON 1TB לא עובד:
יש מצב שזה וירוס?
יש מצב שזה בדרך למות
מקווה שאין שם חומר חשוב ואם כן שיש גיבוי -
@משחזר-מידע
הגיוני תוך חודש וחצי?