Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אוהב-אמת
@בני-0 אמר בדרייברים לנוקיה 208 גירסה RM957:
@אוהב-אמת תתקין מחדש את הדריברים (אגב, הורדת אותם מהפורום?) ותבדוק שוב איזה rm זה.
אני הורדתי דרייברים מפה וניסיתי את כל מה שהביאו פה ובמדריך וזה עדיין לא קולט
@מוטי-ברנד תתקין מחדש את הכל כולל דריברים
@מוטי-ברנד @אוהב-אמת אצלי עובד חלק.... תנסה להתקין את התוכנה הזו אחרי שאתה מוחק את הקודמת 2.exe ולאחר מכן תחליף את הקובץ שהעלתי לפני כמה ימים.
@בני-0 אני נסתי שוב לעשות מה שכתבת עם התוכנה החדשה שקטונתי העלה ואותי מענין כשאני מוריד את הקבצים שאתה העלת האם להשאיר את המספר שיש בסיו הקובץשהעלת?
@קטונתי עדיין לא עובד עם הקובץ ששמת
@אוהב-אמת תתקין גם את זה nokia-connectivity-cable-driver-7-1-182-0-en-win.exe
@קטונתי אמר בדרייברים לנוקיה 208 גירסה RM957:
nokia-connectivity-cable-driver-7-1-182-0-en-win
מותקן כבר
@אוהב-אמת nokia pc suite גם מותקן?
@קטונתי התוכנה שהבאת כן
@אוהב-אמת לא, תוכנה אחרת.
@קטונתי אתה יכול להעלות אותה ?
@אוהב-אמת יש אותה בפורום היכן שהוא @מתחיל-מומחה ?
@אוהב-אמת https://mitmachim.top/post/90574
@קטונתי זה התוכנה שאתה העלת קודם אבל מצאתי תוכנה אחרת ש @מתחיל-מומחה הביא כאן ולצערי תוכנה שהוא הביא גם לא עוזרת לנוקיה 208 דרך בלוטוס
@אוהב-אמת אתה מנסה דרך בלוטוס??
@קטונתי כן
@אוהב-אמת הייתי הולך לטחון מים אולי היה יוצא מזה משהו בזמן הזה... דרך בלוטוס השמועות אומרות שיש לאלישי אפשרות ובכל אופן הוא לא מגלה אותה ואני מסופק גם בזה. במילים אחרות רד מזה יותר קל לתקן את הusb/
@קטונתי דהיינו שב-208 כשר אפשר ודאי להתיאש?
@אוהב-אמת אתה יכול להתייאש או לשלם לבעל מקצוע כמוני וראיתי עוד מישהו פה באתר שעושה את זה ממש בגרושים.