Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אני-אני-אני לC2 ודומיו אי אפשר. ל215 יש איזושהי דרך. (אני לא יודע מהי אבל יודע שאנשים מצליחים)
@itapi איך אתה יודע שזה עובד? אתה מכיר מישהו שהצליח? כי גם מחיפושים בפורום זה לא נשמע שמישהו הצליח עם הקודים לשנות IMEI.
ועד כמה שידוע לי אפשר רק בתשלום, ויכול להיות שהסיבה היא שאין קודים או תוכנות חינמיות שיכולות לעשות את זה, אלא רק תוכנות שעולות כסף, ולכן מי שקנה את התוכנה רוצה על זה תשלום.
@ChaT נראה לי, שהתשלום הוא על הידע והביצוע המורכב.
אני ראיתי פעם תוכנה אצל מישהו שמחליפה IMEI ל105 אבל הוא קנה/הכין אותה. התוכנה מוציאה איזה קובץ מהמכשיר עורכת אותו ומחזירה אותו.
@iosi-poli אם תשיג אותה זה יהיה לתועלת הרבה אנשים.
@שלוםפ הביאו פה בפורום כבר לפני תקופה את זה https://mitmachim.top/topic/69462/מדריך-שינוי-imei-לmokia-215-225, והשתמשתי עם זה, וזה עבד. אבל נראה לי שיש רק את 215 ו-225 בתוכנה שם (נכון לפעם אחרונה שבדקתי). בהצלחה.
@ChaT חידשת את אמריקה אני מדבר על דגמי 2024 שהתוכנה שם לא מועילה.
@שלוםפ אולי אפשר לנסות עם התוכנה של השיואמי מקשים רק על סים 2 (לא לוקח אחריותן)
@שלוםפ אתה מתכוון ל-220 ו-235? כי את זה באמת לא ראיתי בתוכנה, אבל את ה-215 ו-225 יש שם מעודכנים, ועשיתי את זה בשנה האחרונה וזה עבד.
@ChaT מה הקשר, זה שקנית בשנה האחרונה לא אומר שזה הדגם שיצא בשנה האחרונה עיין כאן