בעיה | מה צריך לעשות כדי שאפליקציית צבע אדום יעבוד ברקע
- 
@שימי-שימי זה מדריך לכל האפליקציות. 
- 
@שימי-שימי בצד ימין למעלה תבחר באפשרות כל האפליקציות 
- 
@שימי-שימי בצד ימין למעלה תבחר באפשרות כל האפליקציות 
- 
@שימי-שימי זה מדריך לכל האפליקציות. 
- 
@שימי-שימי יש צופר צבע אדום יש כומתה יש של פיקוד העורף וכו[זה במחשב ניראה לי שזה גם בפלאפון 
- 
@שימי-שימי אתה מתכוון איך קוראים לשם החבילה? 
- 
@שימי-שימי אתה מתכוון איך קוראים לשם החבילה? @שניאור-שמח כן 
- 
@שימי-שימי תלך לפרטי האפליקציה למטה אמור להיות רשום.. 

בסגנון הזה.. זה סתם אפליקציה
- 
@שימי-שימי תלך לפרטי האפליקציה למטה אמור להיות רשום.. 

בסגנון הזה.. זה סתם אפליקציה@שניאור-שמח יש לי את השם אבל אני לא רואה את זה כשאני רוצה להעביר את זה לsystem ,app 
- 
@שניאור-שמח יש לי את השם אבל אני לא רואה את זה כשאני רוצה להעביר את זה לsystem ,app @שימי-שימי https://mitmachim.top/post/710724 אני עשיתי לפי המדריך הזה אבל אני לא מוצא את האפליקציה 
- 
@שניאור-שמח יש לי את השם אבל אני לא רואה את זה כשאני רוצה להעביר את זה לsystem ,app @שימי-שימי אתה אמור לרשום את זה שם או שזה אמור להיות רשום ואתה לא רואה? 
- 
@שימי-שימי אתה אמור לרשום את זה שם או שזה אמור להיות רשום ואתה לא רואה? @שניאור-שמח זה צריך להיות רשום שם ואני לא מוצא את זה 
- 
@שניאור-שמח זה צריך להיות רשום שם ואני לא מוצא את זה @שימי-שימי יש לך רוט? המדריך הזה מצריך רוט? 
- 
@שימי-שימי יש לך רוט? המדריך הזה מצריך רוט? @שניאור-שמח יש לי רוט 
 אני עשיתי את זה לכמה אפליקציות רק את האפליקצה של צופר אני לא מוצא שם
- 
@שניאור-שמח יש לי רוט 
 אני עשיתי את זה לכמה אפליקציות רק את האפליקצה של צופר אני לא מוצא שם@שימי-שימי אז אולי תנסה בדרך אחרת לשים אותה בססיתם.. תלך לנתיב סיסתם ואז פריו אפפ תעתיק את האפליקציה לשם ותת הרשאות 644.. 
- 
@שימי-שימי אז אולי תנסה בדרך אחרת לשים אותה בססיתם.. תלך לנתיב סיסתם ואז פריו אפפ תעתיק את האפליקציה לשם ותת הרשאות 644.. @שניאור-שמח אתה יכול יותר לפרט? 
- 
@שניאור-שמח אתה יכול יותר לפרט?