עזרה | התקנת XAPK ו-APKS
-
יש לי מכשיר מאליאקספרס עם אנדרואיד 8 וכל ניסיון להתקין אפליקציה שאינה APK (XAPK וכד') המכשיר כותב "שגיאה בניתוח החבילה" ניסתי עם כל המתקיני חבילות למיניהם כולל המתקין המובנה של APKPURE שום דבר לא עוזר
אם מישהו יכול לעזור תודה רבה@elhanan בעבר קניתי מכשיר באלי אקספרס שנכתב עליו (וגם בו) שהוא אנדרואיד גבוה. אבל האמת הייתה שהוא היה אנדרואיד 4 והם פשוט סידרו בפיתוח שיכתוב אנדרואיד גבוה. לא זוכר באיזו אפליקציה השתמשתי שמביאה את כל הנתונים הפיזיים והטכנים של המכשיר.
-
@elhanan בעבר קניתי מכשיר באלי אקספרס שנכתב עליו (וגם בו) שהוא אנדרואיד גבוה. אבל האמת הייתה שהוא היה אנדרואיד 4 והם פשוט סידרו בפיתוח שיכתוב אנדרואיד גבוה. לא זוכר באיזו אפליקציה השתמשתי שמביאה את כל הנתונים הפיזיים והטכנים של המכשיר.
@0527175343smb כתב בעזרה | התקנת XAPK ו-APKS:
@elhanan בעבר קניתי מכשיר באלי אקספרס שנכתב עליו (וגם בו) שהוא אנדרואיד גבוה. אבל האמת הייתה שהוא היה אנדרואיד 4 והם פשוט סידרו בפיתוח שיכתוב אנדרואיד גבוה. לא זוכר באיזו אפליקציה השתמשתי שמביאה את כל הנתונים הפיזיים והטכנים של המכשיר.
אני די מכיר את האנדרואיד ואני יודע שזה אנדרואיד 8.1
אבל גם אם לא איך זה קשור להתקנת חבילות? -
נ.ב. כל האפליקציות של המתקיני חבילות חוץ מהמתקין הרשמי של אנדרואיד לא מצליחות להתקין אפילו APK רגיל
@elhanan הפעלת מצב מפתחים? יש אפליקציות שלא תומכות אנדרואיד נמוך מ8.
-
@0527175343smb כתב בעזרה | התקנת XAPK ו-APKS:
אני עם אנדרואיד 8.1 והפעלתי את כל האפשרויאת שרק אפשר להפעיל
רק עם רוט לא ניסתי כי לא הצלחתי לעשות רוט