תיקייה בעלת שם מוזר בדיסק C
-
@מתושלח שתי התיקיות - גם BT וגם WS שתיהן קשורות לשדרוג לוינדוס 10 שביצעת, והן חלק מהתוכן הדרוש לפרוצדורה של "גרסאות קודמות" שאתה יכול לעשות בהגדרות - לחזור כאילו לגרסאות קודמות של וינדוס. אין שום בעיה למחוק אותם והן לא מועילות למחשב במאומה מלבד זה שהן שומרות מידע על גרסאות קודמות של וינדוס שהיו לך. ייתכן גם, שאתה לא יכול בכלל לשחזר לגרסאאות קודמות או שאפילו לא היו לך גרסאות קודמות על המחשב אבל התיקיות תופענה.
בקיצור - אין בעיה למחוק, אבל יכול להיות שלא יהיה קל למחוק. -
@מתושלח אתה ממש מתקמצן על המקום..
על שני הקבצים - E6D29Bוכו' ו-log אני לא יכול לדעת כלום, אבל על שלושת האחרים אני יכול להגיד לך:
הקובץ הכי למעלה - WINREוכו' הוא קובץ שנוצר בעת שעדכון כלשהו של וינדוס 10 כושל, נגיד איזה עדכון תכונה נכשל (יכול להיות שאחרי זה הוא הצליח, אאבל היה לו כשל פעם אחת) אז נוצר הקובץ הזה, זה לא עושה כלום במחשב ואפשר למחוק אותו בבטחה.
שני הקבצים BIN, שניהם קשורים לתוכנת הגיבוי של 'אאומיי' שבמחשב שלך, משום מה ככה התכנה עובדת ועושה את שני הקבצים הללו, גם אם תמחק אותם הם יחזרו באיזשהו שלב (כשתנסה שוב להעלות את המחשב דרך התכנת גיבוי הנ"ל).
בקיצור שלושת הקבצים ניתנים למחיקה... ללא חשש... אבל אין עניין בכלל למחוקם.. -
@chv אמר בתיקייה בעלת שם מוזר בדיסק C:
הקובץ הכי למעלה - WINREוכו' הוא קובץ שנוצר בעת שעדכון כלשהו של וינדוס 10 כושל, נגיד איזה עדכון תכונה נכשל (יכול להיות שאחרי זה הוא הצליח, אאבל היה לו כשל פעם אחת) אז נוצר הקובץ הזה, זה לא עושה כלום במחשב ואפשר למחוק אותו בבטחה.
אם כבר...
הרבה זמן כשאני מנסה לעדכן את המחשב זה לא הולך...
העדכון יורד, המחשב מתקין אותו, מבצע הפעלה מחדש, מעדכן את ווינדוס עד 100% ואז עובר לעדכונים נכשלו מבטל את העדכון.
מה יכול להיות???@chv אמר בתיקייה בעלת שם מוזר בדיסק C:
@מתושלח אתה ממש מתקמצן על המקום..
לאו דווקא.
זה יותר בקטע של סדר...
יש לי מספיק מקום במחשב. -
@chv אמר בתיקייה בעלת שם מוזר בדיסק C:
@מתושלח כן נראה לי גם אני עוד מעט עושה התקנה חדשה.. המחשב מתחיל לעשות בעיות משמעת במגוון תחומים
אבל התקנה חדשה זה כזה פרויקט... אני כבר מתחיל לעשות שבעה נקייםלכן צריך להקפיד לא לשמור הרבה חומר על המחשב...
ככה אתה מאתחל את הדיסק בקליק חח... -
@מוטי-ברנד אמר בתיקייה בעלת שם מוזר בדיסק C:
ש@מתושלח
אם אתה רוצה שהקריאה תקלט תוסיף רווח בין השין ל@...