דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. נגנים ותוכנותיהם
  4. בלוטוס בנגני סאמויקס

בלוטוס בנגני סאמויקס

מתוזמן נעוץ נעול הועבר נפתר נגנים ותוכנותיהם
11 פוסטים 3 כותבים 299 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • M מנותק
    M מנותק
    MERS
    מורחק
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי

יש לי גלסבה וביזנס פלוס ובשניהם יש לי בעיה עם אוזניות בלוטוס [גם TWS וגם JBL רגיל עם שני אוזניות מחוברות למשדר] כשאני שומע שיר אני שומע בשני אוזניים ושיעורים [מקול הלשון וכדו'] אני שומע רק באוזן שמאל [אא"כ הדלקתי רק ימין ב-TWS] יש אופציה לשנות את סיומת הקובץ למשהו מאוד כבד ואז אני שומע ב-2 אבל אז אין לי כמעט מקום בנגן
    במאפייניפ ההבדל היחיד שמצאתי בין שני הקבצים הוא קצב סיביות KBPS רציתי לשאול אם למישהו יש מושג איך אני משנה את זה או עדיף מזה איך אני יכול לפתור את הבעיה מהשורש [באייבס זה עבד לי בשני האוזניים גם שיעורים רגילים]
    בתודה מראש

M תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • M MERS

יש לי גלסבה וביזנס פלוס ובשניהם יש לי בעיה עם אוזניות בלוטוס [גם TWS וגם JBL רגיל עם שני אוזניות מחוברות למשדר] כשאני שומע שיר אני שומע בשני אוזניים ושיעורים [מקול הלשון וכדו'] אני שומע רק באוזן שמאל [אא"כ הדלקתי רק ימין ב-TWS] יש אופציה לשנות את סיומת הקובץ למשהו מאוד כבד ואז אני שומע ב-2 אבל אז אין לי כמעט מקום בנגן
      במאפייניפ ההבדל היחיד שמצאתי בין שני הקבצים הוא קצב סיביות KBPS רציתי לשאול אם למישהו יש מושג איך אני משנה את זה או עדיף מזה איך אני יכול לפתור את הבעיה מהשורש [באייבס זה עבד לי בשני האוזניים גם שיעורים רגילים]
      בתודה מראש

M מנותק
      M מנותק
      MERS
      מורחק

@MERS למישהו יש רעיון מה לעשות עם זה או שהאופציה היחידה היא לקנות נגן חדש שתומך בזה
      בתודה מראש

א תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • 116nxh91 מנותק
        116nxh91 מנותק
        116nxh9

@MERS לדעתי הבעיה זה בקידוד של השיר אתה צריך בסך הכל להמיר את זה כמו שצריך והבעיה תפתר אם אתה רוצה תעלה לפה קובץ אחד אני אמיר דרך תוכנה מסוימת ואז תבדוק

M תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • 116nxh91 116nxh9

@MERS לדעתי הבעיה זה בקידוד של השיר אתה צריך בסך הכל להמיר את זה כמו שצריך והבעיה תפתר אם אתה רוצה תעלה לפה קובץ אחד אני אמיר דרך תוכנה מסוימת ואז תבדוק

M מנותק
          M מנותק
          MERS
          מורחק

@116nxh9 אמר בבלוטוס בנגני סאמויקס:

יש לי תכנות של המרה השאלה המרה למה כשהמרתי לWMA כמדומני זה עבד לי אבל זה תופס המון מקום אני מנסה להבין למה שיר עובד לי כבר ב-MP3 ואת זה לעשות גם על שיעורים שהם בעצם על אותו קידוד השאלה מה ההבדל ביניהם

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • 116nxh91 מנותק
            116nxh91 מנותק
            116nxh9

@MERS קודם כל מה שתופס מקום זה לא הקידוד אלא הקצב סיביות אז תנסה להמיר לפורמט מסוים שיעבוד לך באותו קצב סיביות כמו המקור למרות שלדעתי עדיין שווה נסיון להמיר ל MP3 או לפורמטים אחרים ולא כבדים

M תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • 116nxh91 116nxh9

@MERS קודם כל מה שתופס מקום זה לא הקידוד אלא הקצב סיביות אז תנסה להמיר לפורמט מסוים שיעבוד לך באותו קצב סיביות כמו המקור למרות שלדעתי עדיין שווה נסיון להמיר ל MP3 או לפורמטים אחרים ולא כבדים

M מנותק
              M מנותק
              MERS
              מורחק

יש לך איך לבדוק לי את זה על סתם שיעור מקול הלשון- אני ניסיתי ולא הצלחתי- אבל הידע שלי מוגבל מאוד אולי אם יש לך בזה ידע רציני תוכל לעזור לי יותר [אני מבקש רק כי הצעת וזה רק אם יש לך זמן פנוי לזה אני לא אוהב להטריח אנשים בשבילי]
              בתודה מראש

116nxh91 תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • M MERS

יש לך איך לבדוק לי את זה על סתם שיעור מקול הלשון- אני ניסיתי ולא הצלחתי- אבל הידע שלי מוגבל מאוד אולי אם יש לך בזה ידע רציני תוכל לעזור לי יותר [אני מבקש רק כי הצעת וזה רק אם יש לך זמן פנוי לזה אני לא אוהב להטריח אנשים בשבילי]
                בתודה מראש

116nxh91 מנותק
                116nxh91 מנותק
                116nxh9

@MERS אין לי בעיה לעזור וכן יש לי קצת זמן מיותר ואין לי איך לבדוק כי אין לי אוזניות כמו שלך אם זה עוזר יש לי קשת אבל לא חושב שזב מתחלק כמו TWS

M תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • 116nxh91 116nxh9

@MERS אין לי בעיה לעזור וכן יש לי קצת זמן מיותר ואין לי איך לבדוק כי אין לי אוזניות כמו שלך אם זה עוזר יש לי קשת אבל לא חושב שזב מתחלק כמו TWS

M מנותק
                  M מנותק
                  MERS
                  מורחק

תנסה לבדוק על סתם שיעור- לי זה עשה בעיות גם ב-TWS וגם ב- JBL-T115 שזה אמור להיות כמו קשת- שני אוזניות מחוברות עם חוט ביניהם
                  בתודה מראש

116nxh91 תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • M MERS

תנסה לבדוק על סתם שיעור- לי זה עשה בעיות גם ב-TWS וגם ב- JBL-T115 שזה אמור להיות כמו קשת- שני אוזניות מחוברות עם חוט ביניהם
                    בתודה מראש

116nxh91 מנותק
                    116nxh91 מנותק
                    116nxh9

@MERS בדקתי את הקובץ הזה וזה עובד בשתי הצדדים

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • M MERS

@MERS למישהו יש רעיון מה לעשות עם זה או שהאופציה היחידה היא לקנות נגן חדש שתומך בזה
                      בתודה מראש

א מנותק
                      א מנותק
                      אלי TZA
                      כתב ב נערך לאחרונה על ידי אלי TZA

@MERS אמר בבלוטוס בנגני סאמויקס:

בתודה מראש

נתקלתי בזה פעם בגלסבה וראיתי שזה קורה בקבצים עם ערוץ אחד (מונו) שהנגן הטיפש לא יודע לחלק ערוץ אחד לשתי האוזניים בבלוטוס..
                      אאל"ט פתרתי את זה ע"י המרה לMP3 שני ערוצים (סטראו) וזה שוקל קצת יותר כי זה שני ערוצים במקום אחד אבל לא הרבה יותר.
                      b0d27f65-3805-4a38-8c4c-5fc068abd7df-image.png

M תגובה 1 תגובה אחרונה
                      1
                      • א אלי TZA

בתודה מראש

נתקלתי בזה פעם בגלסבה וראיתי שזה קורה בקבצים עם ערוץ אחד (מונו) שהנגן הטיפש לא יודע לחלק ערוץ אחד לשתי האוזניים בבלוטוס..
                        אאל"ט פתרתי את זה ע"י המרה לMP3 שני ערוצים (סטראו) וזה שוקל קצת יותר כי זה שני ערוצים במקום אחד אבל לא הרבה יותר.

M מנותק
                        M מנותק
                        MERS
                        מורחק

@אלי-TZA אמר בבלוטוס בנגני סאמויקס:

בתודה מראש

אם כך זה באמת טמטום מדרגה ראשונה של סאמויקס- תודה רבה וייישר כח גדול על העזרה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון
                        0
                        • חוקי הפורום
                        • פופולרי
                        • לא נפתר
                        • משתמשים