בקשת מידע | מחשב נייד לאדריכלות
-
@שאול123 כתב בבקשת מידע | מחשב נייד לאדריכלות:
@אברהם-א לא הבנתי אותך.
ואגב, מה שהבאת בקישור לB&H זה כרטיס מסך 4070.
וזה טוב משמעותית מה4060 או 4050 שבקובץ ששלחת.אמרו לי שאני צריך מינימום 4-5 ghz,
וללגיון בקישור יש רק 2.2,
דרך אגב איך הפלסטיקה והעמידות שלו? -
@MOSHEMOSE1 כתב בבקשת מידע | מחשב נייד לאדריכלות:
@אברהם-א 2.2 זה מהירות בסיס. מהירות הבוסט עליו דיברו איתכם מגיעה ל5.4.
המחשב לכשעצמו חזק מאוד.אני לא כל כך מבין אשמח שתסביר לי,
תכלס זה 2.2 או 4-5 גיגה הרץ? -
@Uri-W אני לא יכול לומר מידיעה של אחד שעשה בדיקות
אבל ממה שקראתי (נכון לדור האחרון של amd ודור 13 של אינטל) זה מאוד משתנה מה באמת הצרכים של האדם.
אני יסביר.
לגיימרים שבדרך כלל מעוניינים בעוד פעולות קטנות על המחשב (האזנה למוזיקה, צילום המסך וכיוצ״ב) עדיף אינטל.
ליוצרי תוכן שמבקשים לרנדר בשיא המהירות ואין להם צורך בעוד פעולות תוך כדי עדיף amd כיוון שהליבה שלה היא יותר חזקה.
בכל אופן זה ההסבר שקראתי למה במבחני רינדור amd לוקחת, ובמבחני ביצועים של משחקים היא משתווה שלאינטל ולפעמים פחות. -
@אברהם-א כתב בבקשת מידע | מחשב נייד לאדריכלות:
אשמח מאוד לחוות דעתכם האם המחשב הנ''ל הוא ארבע- חמש גיגה הרץ או רק 2.2 כמו שכתוב
באופן כללי מעבד i9 - יכול להגיע למהירות 6 מגה הרץ. רשום מהירות בסיסית 2.2 אך לעניין זה שאתה מעוניין במהירות 4.5 או יותר זה בהחלט נחשב המהירות הזו ויותר.
ה-2.2 שרשום זה רק מהירות הבסיס וזה במעבדים חדשים (אם כי כיום כבר לא נחשב חדש) שהמעבד לא משתמש בכל הכח שלו באופן שותף אלא באופן יותר יעיל - לשם העניין זה כמו רכב עם מנוע דלוק אך לא נוסע שיש למנוע מהירות בסיסית.
-
@Uri-W כתב בבקשת מידע | מחשב נייד לאדריכלות:
@אברהם-א כתב בבקשת מידע | מחשב נייד לאדריכלות:
אשמח מאוד לחוות דעתכם האם המחשב הנ''ל הוא ארבע- חמש גיגה הרץ או רק 2.2 כמו שכתוב
באופן כללי מעבד i9 - יכול להגיע למהירות 6 מגה הרץ. רשום מהירות בסיסית 2.2 אך לעניין זה שאתה מעוניין במהירות 4.5 או יותר זה בהחלט נחשב המהירות הזו ויותר.
ה-2.2 שרשום זה רק מהירות הבסיס וזה במעבדים חדשים (אם כי כיום כבר לא נחשב חדש) שהמעבד לא משתמש בכל הכח שלו באופן שותף אלא באופן יותר יעיל - לשם העניין זה כמו רכב עם מנוע דלוק אך לא נוסע שיש למנוע מהירות בסיסית.
תודה רבה על ההסבר,
פשוט בהשקעה כזו רציתי להיות בטוח